15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

IKHULAKU

Üye
gsm arena sitesinde az önce yayınlanan habere göre 2 gün içinde belle geliyor, şu anda nokia'nın facebook sayfasında geri sayım var.

WebStyle

Üye

Çok geriden gidiyoruz çok :S

eyo18

Üye
annayı kuramadan telefonu belleyecez yani

Tepkiler: iatis
bence varsayım üzerinden hareket ediyorlar.yinede doğruluk payı var...

dediğiniz programı indirdim, evet açılmıyor bu saatte yüklenme ihtimali var mı? yani mesai saatinde değiliz. var mı böyle bir ihtimal ona göre bekleyeceğim de.

Maalesef bu saatlerde ihtimal dahilinde değil

Umutları sulamaya devam yarına kadar...
Yarın da Salı olduğu için sallanacaktır...
Eh canım...
Şunun şurasında Çarşamba'ya ne kaldı...
İnşallah Çarşamba günü de çarşafa dolanmaz...

Tepkiler: iatis
perşembe günü zaten perişan olcaz :P
cumada mübarek gün cumaya giderler
cumartesi pazarda tatil yine gelmez
dimi

dediğiniz programı indirdim, evet açılmıyor bu saatte yüklenme ihtimali var mı? yani mesai saatinde değiliz. var mı böyle bir ihtimal ona göre bekleyeceğim de.
Ihtimal hep var diğer ülkelerin bazılarıda gece yarısı navifirme düşmüştü kardeş...

Pazartesi arefe, Salı bayram...derken tekrar çarşafa dolanır

ACaba saat 00:01'de gelmiş olur mu ?

hı hı onlarda 00:01 olsunda yayınlayalım diolardı fazla umutlanmayın kardeş ne olacağı belli değil

Tepkiler: *Krosaki*
Ovi suit ten güncelleme yaparken hafıza kart çıkartmakmı gerekiyo ilk defa deniyorum acil cevap lütfen

Konu Sahibi
ama hafıza kartındaki sana ait olan dosyaları yedekleyip format atsan sonra flashlasan daha iyi olur. temiz bir kurulum olur.

bugün müşteri hizmetleriyle konuştum hafta sonuna kadar gelmesi bekleniyormuş gelmezse yine arıyacam ve diyecemki bu konuşmalar kayıt ediliyor demi muhtemelen evet diyecek peki sonra dinleniyormu onada evet derse bu nokia nın allah bin belasını versin diyip kapatacam telefonu

debug06

Üye
bu navi nekadar zamandır kapalı arkadaşlar.
bende alışkanlık olmuş bakıyorum ama açılmıyor acabilen varmı..

arkadaşlar navi açmıyor, ben bu sefer umutluyum, oviye haftasonuna doğru gelse bile içimdeki ses naviye düşecek diyor, içteki ses önemli değil o ayrı konu

Muhtemelen yarın da gelmeyecek ancak Çarşamba-Cuma arası tetikte olmak lazım

debug06

Üye

ben bunu bugun yaptım teşekkür ederiz dediler yuh lan dedim kapadım.

WebStyle

Üye
En iyisi gece tekrar kontrol edelim. Navi bugün resmen felç olmuş..

----------Eklendi @ 22:18:43 ---------- Yazıldı @ 22:17:26 ----------