15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

sıkıntı yasayacagin birseyi sence soyler miyim? Hem sen downgrade'de yapmayi biliyorsun, sıkıntı olsa halledersin

Arkadaşlar hepiniza afiyet olsun,ALLAH kabul etsin

kardes gecmiş olsun sana da ucurmussun teli

shanol28

Üye
arkdaşlar bende yurtdışı n8 var pasaport kayıtlı product kodu 059C8T6 bu kod türkiye kodu olmadığına göre benim güncellemeleri dah önce görmem gerekmez mi ben ne telde ne de ovi suite de göremeiyorum anna güncellemesini acaba yanlış mı düşünüyorum

ne zaman gelecek yahu bu gelsede guncellesek artık

atmayı bılmıoz kı bılsek yapcaz salı gunu nokıa kesın demıs ama bılemıyorum artık olurmu olmazmı :d

ögren kardes bende blmyodm ama ilk atısım da ögrendm bosuna bekleme yani ama sen bilirsn yne de

shanol28

Üye

kimse bişe söleyemez mi

turkıye olmadıgına göre görmen gerekır sıtede bazı turkıye den alınmayan telefonlar resmı olarak guncelledıler telefonlarını ama turkce dıl sorunu oluyo

_ardaa

Üye
Senin cihaz kodu içinde güncelleme çıkmamış o yüzden, her yurt dışı koduna çıkacak diye mecburiyet yok, cihazın anna yayınlanmış ülkeler arasında değil henüz.

turkıyede satılıp turkıye ımeıllı olmayan telefonlarda cok nokıa shoplardan alınmayanların cogu öyleymıs

arkadaslar 5800'a da güncelleme gelms galiba dikey klavye fln gelms arkadaslar öyle söylüyo bnm

shanol28

Üye
sağolun arkadaşlar cvplarınız için birde bu kod hangi ülkeye ait onu sorucam son bir soru daha bilgim pek yok bu konularda naviden phoneix ile güncelleme yapcam telefonda ki dsoyalar silinirmi

pazartesı salı dıolardı nasıl gelmıs 5800

----------Eklendi @ 21:42:33 ---------- Yazıldı @ 21:41:20 ----------

nokia musterı hızmetlerını ara ımeıl numaranla ögrenebılırsın ben oyle ogrendım

kardes gelms wala smdi hbr werdi arkadass