Türe Üye aydnzara' Alıntı: Arkadaşlar bu navifirm nedir? Tam olarak,nasıl cepten giricez oraya... Genişletmek için tıkla ... cepten değil bilgisayardan girebilirsin arkadaşım
aydnzara' Alıntı: Arkadaşlar bu navifirm nedir? Tam olarak,nasıl cepten giricez oraya... Genişletmek için tıkla ... cepten değil bilgisayardan girebilirsin arkadaşım
STaT!C Üye aydnzara' Alıntı: Arkadaşlar bu navifirm nedir? Tam olarak,nasıl cepten giricez oraya... Genişletmek için tıkla ... Cepten değil pcden giriliyor telefona yazılım dosyası indiriyorsun nokia ovi suitenin alternatifi.
aydnzara' Alıntı: Arkadaşlar bu navifirm nedir? Tam olarak,nasıl cepten giricez oraya... Genişletmek için tıkla ... Cepten değil pcden giriliyor telefona yazılım dosyası indiriyorsun nokia ovi suitenin alternatifi.
Türe Üye muratsert' Alıntı: Hızlı çok hızzzllıııı Genişletmek için tıkla ... dostum rıca etsem ram mıktarına bakabılır mısn
muratsert' Alıntı: Hızlı çok hızzzllıııı Genişletmek için tıkla ... dostum rıca etsem ram mıktarına bakabılır mısn
muratsert Üye türe' Alıntı: dostum rıca etsem ram mıktarına bakabılır mısn Genişletmek için tıkla ... nasıl nerden bakılıyor ?
türe' Alıntı: dostum rıca etsem ram mıktarına bakabılır mısn Genişletmek için tıkla ... nasıl nerden bakılıyor ?
Türe Üye muratsert' Alıntı: nasıl nerden bakılıyor ? Genişletmek için tıkla ... s^3 sıstem araclarndan ram blowu ındrıp bkablrsn
muratsert' Alıntı: nasıl nerden bakılıyor ? Genişletmek için tıkla ... s^3 sıstem araclarndan ram blowu ındrıp bkablrsn
muratsert Üye türe' Alıntı: s^3 sıstem araclarndan ram blowu ındrıp bkablrsn Genişletmek için tıkla ... yüklüyorum
RedColt Üye ByPotter' Alıntı: Beyler oviden biri bakabilir mi gelmiş olabilir Genişletmek için tıkla ... ovi suite den mi bakılcak ?
ByPotter' Alıntı: Beyler oviden biri bakabilir mi gelmiş olabilir Genişletmek için tıkla ... ovi suite den mi bakılcak ?
muratsert Üye 124 mb ----------Eklendi @ 16:38:56 ---------- Yazıldı @ 16:38:33 ---------- türe' Alıntı: s^3 sıstem araclarndan ram blowu ındrıp bkablrsn Genişletmek için tıkla ... 124 mb
124 mb ----------Eklendi @ 16:38:56 ---------- Yazıldı @ 16:38:33 ---------- türe' Alıntı: s^3 sıstem araclarndan ram blowu ındrıp bkablrsn Genişletmek için tıkla ... 124 mb
Türe Üye muratsert' Alıntı: 117 mb ram Genişletmek için tıkla ... hmm benim 120 lerde şu an ama ram miktarı çok da önemli değil
muratsert' Alıntı: 117 mb ram Genişletmek için tıkla ... hmm benim 120 lerde şu an ama ram miktarı çok da önemli değil
catdog136 Üye RedColt' Alıntı: ovi suite den mi bakılcak ? Genişletmek için tıkla ... ovi suitete bir hareketlilik yok ama telefondan güncellemede güncellemeler alınamadı diyor..
RedColt' Alıntı: ovi suite den mi bakılcak ? Genişletmek için tıkla ... ovi suitete bir hareketlilik yok ama telefondan güncellemede güncellemeler alınamadı diyor..
Türe Üye muratsert' Alıntı: 124 mb ----------Eklendi @ 16:38:56 ---------- Yazıldı @ 16:38:33 ---------- 124 mb Genişletmek için tıkla ... heyecan yaptım amma merak ettim şu anna yı
muratsert' Alıntı: 124 mb ----------Eklendi @ 16:38:56 ---------- Yazıldı @ 16:38:33 ---------- 124 mb Genişletmek için tıkla ... heyecan yaptım amma merak ettim şu anna yı
adela Üye muratsert' Alıntı: yüklüyorum Genişletmek için tıkla ... UK nin hangi kodunu yükledin c7 ye..
engin_erg Üye ovi den baktım fakat hizmete bağlanılamadı. cihaz yazılımı güncelleme hizmetine bağlanmada bir sorun var uyarısı alıyorum navi'de ise hala türkiye yok sanırım saat 18:= suları tr gelir
ovi den baktım fakat hizmete bağlanılamadı. cihaz yazılımı güncelleme hizmetine bağlanmada bir sorun var uyarısı alıyorum navi'de ise hala türkiye yok sanırım saat 18:= suları tr gelir
muratsert Üye adela' Alıntı: uk nin hangi kodunu yükledin c7 ye.. Genişletmek için tıkla ... 056d496 bonu yükledim
ByPotter Üye Arkadaşlar biraz önce ovi suite de 1 tane güncelleme gördü baslat dedim baglantı hatası verdi şimdide o güncellemeyi hiç görmüyor... Hayırdır inşallah
Arkadaşlar biraz önce ovi suite de 1 tane güncelleme gördü baslat dedim baglantı hatası verdi şimdide o güncellemeyi hiç görmüyor... Hayırdır inşallah