orjinal yazılım üzerine yani anna nın üzerine tr eski yazılımı atmaya çalıştım phoenix hata vermeye başladı produc kodu hatası biraz zorlayınca tel kafayı yedi sapıtmaya başladı pc falanda görmüyordu senin anlıyacağın telefon servislik oldu. Bugün götürüp verdim.
deadflash olayını pek bilmiyorum tel. kurtulurmuydu acaba
ewet arkadaşlar bu sorun bendede çıkıyordu nedenini bir türlü bulamadım bilen arkadaşlar yardımcı olabilirlermi bu önemli bir konu forum daki arkadaşlara yardımcı olalım lütfen. TEŞEKÜRLER
arkadaşımın n8 telefonu var. genelde phoneix ile atıyorsunuz sanırım yazılımı. ben 5800da jafla atıyorum. n8ede jaf'la atsam bir problem çıkar mı? yoksa illaha phoneix ile mi atmak gerekir?
konuyu açan arkadaşı bilmem ama ben RM-596 klasörünün içine attım aynı hatayı verdi (dp2.0 dp1.0) gibi yazdığımdada telin orjinal kodlarını görüyordu yalnız ben ovi den güncelleme yapmıştım oda orjinal sürüm cikti haliyle türkçe dil gitti üstüne euro 2 yapmaya çalışınca bu hataları vermeye başladı oysa daha önce yine ovi den güncelleme yamıştım ve üstüne türkiye variyant ını sorunsuz bir şekilde flash lamıştım bu sefer böyle oldu. sorunun sebebini bilen veya bulan arkadaşlar yazabilirlerse bilgi sahibi oluruz.TEŞEKÜRLER
konuyu açan arkadaşı bilmem ama ben RM-596 klasörünün içine attım aynı hatayı verdi (dp2.0 dp1.0) gibi yazdığımdada telin orjinal kodlarını görüyordu yalnız ben ovi den güncelleme yapmıştım oda orjinal sürüm cikti haliyle türkçe dil gitti üstüne euro 2 yapmaya çalışınca bu hataları vermeye başladı oysa daha önce yine ovi den güncelleme yamıştım ve üstüne türkiye variyant ını sorunsuz bir şekilde flash lamıştım bu sefer böyle oldu. sorunun sebebini bilen veya bulan arkadaşlar yazabilirlerse bilgi sahibi oluruz.TEŞEKÜRLER
Haydaaa ne Salı'sı yaw, tam da Pazartesi'ye odaklanmışken, iple çekerken...
Pazartesi akşamına kadar gelsin artık mümkünse... Salı sallanır, Çarşamba çarşafa dolanır sonra...
Üst konularda arıyorum fakat dişe dokunur bir bilgiye rastlamadım bildigin varsa resimli anlatım falan link atarmısın. genelde benim gibi sorunu olanlar var
Anna yüzünden başına gelmedi bunlar aceleciliğinden, 3 gün daha sabredemediniz mi her yerde yazdık çizdik 3-5 gün için riske girmeyin bu işlerden pek anlamıyorsanız yapmayın diye, servis İstanbul derse telefonunu geri al burada Dead Phone Usb Flash var onu yaparsın düzelir.
Anna yüzünden başına gelmedi bunlar aceleciliğinden, 3 gün daha sabredemediniz mi her yerde yazdık çizdik 3-5 gün için riske girmeyin bu işlerden pek anlamıyorsanız yapmayın diye, servis İstanbul derse telefonunu geri al burada Dead Phone Usb Flash var onu yaparsın düzelir.
Hocam doğru söylüyorsunda telefon yurt dışından geldiği için zaten ovi den güncelleme yapamıyacağımız için beklemek istemedik daha önce 14.2 sürüme flash ladım sorun olmamıştı. bu sefer ülke kodu problemi çıktı. Kendimi haklı çıkarmaya çalışmıyorum bu işleri bilirsiniz her zaman olur.
Ovi üzerinden neden güncelleme yapamayacaksın ki ülke ve ürün koduna uygun güncelleme çıkmışsa ovi'de telefonu bağlar güncellersin, hiç olmadı telefon üzerinden güncellersin, gerçi olan olmuş artık şimdi senden ücret talep ederlerse veya İstanbul'a göndereceklerini söylerlerse geri al burada konular var bilgisayarın telefonu görmesi şart değil düzeltebilirsin kendin.
Ovi üzerinden neden güncelleme yapamayacaksın ki ülke ve ürün koduna uygun güncelleme çıkmışsa ovi'de telefonu bağlar güncellersin, hiç olmadı telefon üzerinden güncellersin, gerçi olan olmuş artık şimdi senden ücret talep ederlerse veya İstanbul'a göndereceklerini söylerlerse geri al burada konular var bilgisayarın telefonu görmesi şart değil düzeltebilirsin kendin.