15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

turkıyeden ovı store den mı aldın yoksa baska bır telefoncu veya alısverız magazalarındamı ?

Garanti kapsamı dışında kalmadan acaba türkçesini üstüne yama gibi falan kurabilirmiyim. Bilen arkadaşlar yazabilirmi. Servisle falan uğraşmak istemiyorum.

----------Eklendi @ 01:43:16 ---------- Yazıldı @ 01:42:43 ----------

Telefon satan bi yer var. Ufak bi mağaza. Oradan almıştım

eger nokıa shoptan almadıysan kı telde turkce secenek yoksa telefonunun ımeıl numarası turkıyeye kayıtlı deıldır

----------Eklendi @ 01:44:58 ---------- Yazıldı @ 01:44:07 ----------

buyuk ıhtımal turkıyeye kayıtlı deılır nokıa servıs ını ara ımelıl numaranı vererek ogrenebılırsın

Ben bunu nasıl türkçe yapcam peki yaf Uğraş şimdi dertsiz başıma dert

benımkıde öle oldu arkadasım servıse göturmek zorunda kaldım orda formatlıyorlar telefonu

----------Eklendi @ 01:47:48 ---------- Yazıldı @ 01:46:47 ----------

arkadaşlar nokıa shoplardan alınmayan nokıa cep telefonlarının %90 ının ımeıl numarası turkıyeye kayıtlı deıl fransa ıngıltere vs ulkelere kayıtlı ama turkıyede kullanıma acık telefonu dıger kuruluslar nokıadan alıp kendı fırmaları uzerınden turkıyeye sokuyorlar bu yuzden yazılım guncellemesı yapıldıgında turkce dılı otomatık olarak sılınıyor yenıden yukletmenız gerekıyor nokıa musterı hızmetlerını arayarak telefonunuzun ımeıl numarasını vererek bılgı alabılırsınız

Nasıl yükleyeceğiz bunu telefona ?

neyı nasıl yuklıycen hocam annayımı ?

ovi de 2 ad 58 mb anna güncellemesi gözüküyor

neyı nasıl yuklıycen hocam annayımı ?

Evet.Menü/Uygulamalar/Araçlar/Yazılım güncellemeden mi ?

Ovi PC suit den mi?

Yoksa Ovi mağazadan mı ?

----------Eklendi @ 02:21:09 ---------- Yazıldı @ 02:20:50 ----------

Ben şuan göremiyorum :S

----------Eklendi @ 02:21:40 ---------- Yazıldı @ 02:21:09 ----------

Ben şuan göremiyorum :S

hem tel den çıktı hemde suitden

----------Eklendi @ 02:23:26 ---------- Yazıldı @ 02:22:21 ----------

hem telefonda görünüyor hemde suit de

evet herhangı bır guncelleme yok bende baktım

shanol28

Üye
arkadaşlar benim n8 yurtdışı pasaport kayıtlı.türkiye cihazlarından önce ovi de veya telden kontrol ettiğimde güncelleme çıkmaması normal mi acaba?biraz stres yaptı bu anna işi bende neden olur bilen var mı

eyo18

Üye
arkadaşlar konuyla uzaktan yakından alakası yok ama birşey srmak ıstıorum arkadasma dqumqnu hdiyesı nokia 8600 luna tel alicam sıfır bulablırmiim fiyt aralqı da szce ne kadardr yardmcı olursnız swnir dqumqunu pazar bir an önce almam lazm

peki müşteri temsilcisine sorduğumda 50 güncellemeyle gelicek demişti bunlar ne acaba
50 güncelleme değil 50 yenilik youtuba a yaz symbian anna diye cıkan ikinci yada ücüncü videoda bütün yeniliklerden bahsediliyor kaldıkı anna aslında belle için bi ön hazırlık belle bu yılın son çeyreğinde cıkırtılıcakmış anna tamamen bi ön hazırlık en büyük yenilikleri arkadaş saymış zaten ikonlar vs. vs. hızlanma ve daha stabil çalışması tabi bunların hepsi bellede en üst düzeyde olucaktır

Pazartesi akşamına şafak: 2
Geçmiyor günler geçmiyor

Pazartesi akşamına şafak: 2
Geçmiyor günler geçmiyor

Annanın Germany ve Euro2 versiyonunda bir sürü bug var. Örneğin arama yapıp konuştuktan sonra teli karşı taraf kapatırsa veya sen kapatacakken arama ekranını göstermiyor ana ekranı gösteriyor. Ben annayı hızlılığından hariç hiç sevmedim. PR 1.2'ye geçiyorum. Boşuna Bu kadar ümit bağlamayın ah nokia ah..

hadi ya inşallah güncellemeyle falan düzelir yani boşuna mı bekliyoruz acaba

accman

Üye
illaki düzelir yaa bence beklemeye devam edenler yanlış yapmıyor..