15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

_ardaa

Üye

Flash zaten sakat iş çok nadir de olsa işin ucu servise kadar gidebiliyor, ne kadar birbirimizi tanımıyor olsak da burada hepimiz arkadaşız o yüzden kimse yaşasın istemem elbette zaten çok birşey kalmadı, bende en az senin kadar heyecanlıyım merak ediyorum kurcalamak için sabırsızlanıyorum ama şurada 3-5 gün kalmışken boşuna riske girmenin anlamı yok

ya Pr 1.2 güncellemesini ben öyle yaptım oviyi beklemiştim ama nerdeyse 20 gün sonra geldi... ben 3-5 gün içinde oviye geleceğini düşünmüyorum bence 3-5 gün içinde navi ye Türkiye variantı gelecektir

_ardaa

Üye
Yok bu sefer öyle olmadı ama, mesela navi'ye geldikten 1 gün sonra Ovi'ye geldi şuan navi'de olan tüm ülkeler ovi'den güncelliyor, aynısı bizim içinde olacaktır navi'ye TR kodu geldikten 1 gün sonra Ovi'de gözükür, diyelim 1 gün sonra gözükmedi o zaman flashla en azından kendi kodunu flashlamış olursun, şuan Alman variantı flashlıyorsun.

sizin gıbı yapayım dedım telefom kafayı yedı turkceden fransızca oldu gelene kadar beklıycem artık guncelleme

evet haklısın dostum vala benimde içimden geçen hep öyle Türkiye variantını beklemek ve ondan sonra 1 hafta beklerim yine ovi ye gelmezse artık Türkiye variantını yüklerim... ya anna da böyle oluyoruz heyecan yapıyoruz bir de belle geldiğinde neler yapacağız çok merak ediyorum forum çöker heralde konulardan mesajlardan

_ardaa

Üye
Anna geldi nokia sunucuları çöktü resmen Belle ile ne olur bilmiyorum zaten yayılan haberlere göre bu yılın sonuna kadar gelmesi bekleniyor.

sabrediyorum mutluyum bu kadar zaman annasız kullanmışım bi kaç gün daha annasız kullansam ölmem en iyisi ovi yi beklemek bugün ben ve bi kaç arkadaşım nokia müşteri hizmetlerini aradık ve hepimizide pazartesi ovide bulabiliceğimizi söylediler ben pazartesi geliceğini düşünüyorum

inş gelır pazartesine artık gelsın yanı telle urasmaktan kafayı yedı phone

İnş p.tesiye gelir ya : D

Ovi defterini kapattım ben navifirm yine en iyisi...

pazartesı derler kac gun gecer bakalım

Arkadaşlar yazılım güncelle diye kontrol ettiğimde c7-00 cihaz yazılımı (pc kullanarak güncelle) diye bişiy çıkıyor. Telefonu türkiyeden aldım. Bunu kursam türkçemi olur anna yoksa ingilizcemi. Biraz cahilim 1 hafta oldu alalı telefonu. Yardımlarınızı bekliyorum

son guncellemen 014.02 ise guncellemeyı yapma tekrar uzerıne kuruyor

arkadaslar sosyalden bişey paylaşınca ovi by demiyor nokia social app ile diyor artık..

nokıa ovı nokıaya gectı artık o yuzden bu yılın sonuna kadar buyuk ıhtımal ovı olmayacak

pr1.2 014,002. Yani yaparsam bi değişme olmayacakmı

hayır olmayacak cunku aynı surum benım teldede cıkıyo yaptım hıcbı deısıklık yok yanı en ıyısı anna guncellemesı gelene kadar beklemen