15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

sabera

Üye
Bendeki N8 metalik gri hangi versiyonu indirip flashlamalıyım

emelli

Üye
arkadaşlar navifirm de 24.1 çıkıyo onu yüklesek bi sorun olurmu

adela

Üye
arkadaşlar navifirm de 24.1 çıkıyo onu yüklesek bi sorun olurmu
hemşerim annayı yükledinmi ki bunu diyorsun..
bence yükleme bekle..annadan pek farkı yok gibi.
belleyi hacklerlerse onu yüklersin.

emelli

Üye
hemşerim annayı yükledinmi ki bunu diyorsun..
bence yükleme bekle..annadan pek farkı yok gibi.
belleyi hacklerlerse onu yüklersin.
saol kardeş bilgi için annayı şimdi yüklemeyi deniycem

----------Eklendi @ 15:16:13 ---------- Yazıldı @ 14:17:21 ----------

arkadaşlar bi sorum molacak C7 için navifirm de en sondaki (RM-675_M004.16.emmc.fpsx) bu dosyayı da indirmek gerkiyomu?

den1905

Üye

Bahsettiğin dosya tahminimce telefonu ilk aldığında içerisindeki resim ve videolar olması gerekiyor en azından bende indirdim ve içerisinden bütün uygulamalar ve orjinal resimler çıktı. Boyut olarak biraz fazla ama 1.2 gb herhalde !

emelli

Üye
evet 1.280 indiriyorum onu da yuklesem sorun olmaz herhalde

szralp

Üye
Çin Annasından Alman Annasına sorunsuz bir şekilde geçtim yüklemek isteyenlere öneririm türkçe olunca daha da güzel oldu telefon.

shanol28

Üye
arkadaşlar telefon üzerinden güncellemeleri kontrol ediyorum ancak çıkmıyor.telefonu ovi suit ile pc ye bağladığımda yazılım güncelleştirmeleri kısmını açıyorum daha dün en azından denetle falan yazardı ama telefonla ilgili kısım tamöamen kalkmış sadaece ovi sürümü yazıyor üstte ve yeni güncelleme yok diyor.telefonum yurtdışı pasaport kayıtlı o yüzden navifirm felan korkutuyor beni sizce bu neden olur anlık bir problem mi ovi arayüzünde ki buna benzer bi sorun yaşayan varmı bu arada kullandığım cihaz n8-00
şimdiden teşekkürler....

Reşwan

Emekli Yönetici
Hadi hayırlısı geldi sonunda bir iki gün daha beklerseniz tr de gelir.

shanol28

Üye
arkadaşlar soruma yanıt verecek birileri var mı acaba?

ındırmene gerek yok. Rufurbıshe tıklamadan once altta options tıkla orda indirdiğin dosyalar var altta da kırmızı olarak o dosyanın adı yazıyor onu sil sonra flaslamaya baslarsın

wala kardes ben alman annasını ingilzce kullanyorm o da ii oluyo..bi sorun yok kendi güncellemesi fln da geldi 3 tane..türkiye sürümü gelnce yne flashlarz artk yapcak bsy yok

Konu Sahibi
o kadar aradım bulamadım 22.14 için hackli Uda ve Rofs varmı? .

shanol28

Üye
arkadaşlar telefon üzerinden güncellemeleri kontrol ediyorum ancak çıkmıyor.telefonu ovi suit ile pc ye bağladığımda yazılım güncelleştirmeleri kısmını açıyorum daha dün en azından denetle falan yazardı ama telefonla ilgili kısım tamamen kalkmış sadece ovi sürümü yazıyor üstte ve yeni güncelleme yok diyor.telefonum yurtdışı pasaport kayıtlı o yüzden navifirm felan korkutuyor beni sizce bu neden olur anlık bir problem mi ovi arayüzünde ki buna benzer bi sorun yaşayan varmı bu arada kullandığım cihaz n8-00
şimdiden teşekkürler....

ya arkadaslar bu 22.1 nee yaa merak ettm wala yükleyen warmı ??

Nokia müşteri hizmetleri p.tesi oviden indirebiliceğimizi söylüyor sanırım p.tesi gelmiş olucak

shanol28

Üye
hacı bizde burdayız bu neyedi arkadaş

_ardaa

Üye
Bir pazartesidir tutturmuş gidiyorlar bakalım gelir umarım pazartesi.