15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

ya arkadaşlar c7 kullanıcısıyım ama henüz bi günceleme yok dimi telden vifiden bakıyom ve oviden bişey çıkmıyo

evet bende c7 kullanıyorum herhangı bır guncelleme vs bısey yok arkadasım beklıyoruz

Arkadaslar Tel ayarlardan ìng yapt4m gncelmeme geldm4 yukleym tekrar turkce yapsam olurmu

Maşallah herkez online yatın uyuyun bu gecede çıkmaz

dogru soyluyon valla bu gece falan cıkmaz bu ama napalım gelır belkı gelcek gıbıde deıl ama

son bi kaç gündür pc navi ovi maxi üçgeninde dönüyor pc de başka nelerr yapılabildiğini unuttum sayılır

Tepkiler: DenizhaNq
aynen okumaktan yazmaktan gözlerımız bozulcak ne annaymıs mılletı bagladı pc basına

bende çıktı şu an annayı yükledim birde onunla birlikte 5 ayrı güncelleme geldi 2 tanesi zorunlu ne şükür kavuşturana inceleme şansım olmadı pek ama mükemmel gerçekten bir daha sever olsum telefonumu

Bende çıktı derken ovide mi çıktı yoksa german olanı mı yükledin 2dk önce baktımda telden güncelleme görünmüyor

ovide çıktı ama benim tel almanyadan geldi onun bir farkı olur mu bilmiyorum ama sonunda oldu iyi oldu

arkadaşlar navifirm deki yazılımı yüklerken soldak tüm kutucukları indirip kursak bi sakınca varmı artısı eksisi nedir yoksa sadece işaretli olanlarımı kurmak gerek 1 gb küsürlük dosya neyin nesidir ??

den1905

Üye
bende germany olarak flash attım 2 adet anna güncellemesi yaptı.

C7 için Symbian Belle var mı arkadaşlar

arkadaşlar navifirm deki yazılımı yüklerken soldak tüm kutucukları indirip kursak bi sakınca varmı artısı eksisi nedir yoksa sadece işaretli olanlarımı kurmak gerek 1 gb küsürlük dosya neyin nesidir ??

Ben alayını indirip kurdum açıkcası hiçbir sorun olmadı