Türe Üye muratsert' Alıntı: Uk versiyon yüklendi sorunsuz açılıyor bakalım Genişletmek için tıkla ... haydi hayırlısı
muratsert' Alıntı: Uk versiyon yüklendi sorunsuz açılıyor bakalım Genişletmek için tıkla ... haydi hayırlısı
adela Üye muratsert' Alıntı: uk versiyonu yüklüyorum ben Genişletmek için tıkla ... bu versiyonu nasıl buldun? bende india dan başka çıkmıyor
muratsert' Alıntı: uk versiyonu yüklüyorum ben Genişletmek için tıkla ... bu versiyonu nasıl buldun? bende india dan başka çıkmıyor
muratsert Üye Home screen 3 ten fazla eklenebiliyorrr ----------Eklendi @ 16:20:30 ---------- Yazıldı @ 16:18:55 ---------- Ayrıca uygulamalarda nfc için icon var
Home screen 3 ten fazla eklenebiliyorrr ----------Eklendi @ 16:20:30 ---------- Yazıldı @ 16:18:55 ---------- Ayrıca uygulamalarda nfc için icon var
Türe Üye muratsert' Alıntı: Home screen 3 ten fazla eklenebiliyorrr ----------Eklendi @ 16:20:30 ---------- Yazıldı @ 16:18:55 ---------- Ayrıca uygulamalarda nfc için icon var Genişletmek için tıkla ... Oha süper
muratsert' Alıntı: Home screen 3 ten fazla eklenebiliyorrr ----------Eklendi @ 16:20:30 ---------- Yazıldı @ 16:18:55 ---------- Ayrıca uygulamalarda nfc için icon var Genişletmek için tıkla ... Oha süper
gokturk_prensi Üye vallaha ben sızıntı annadan sızıntı belleye geçtim çok hoş diyebilirim Anna çıktığnda downgrade yapacağım
vallaha ben sızıntı annadan sızıntı belleye geçtim çok hoş diyebilirim Anna çıktığnda downgrade yapacağım
muratsert Üye Qwerty klavye çok hoş ele geliyor küçük değil benim parmaklar biraz battal boy ona rağmen yazabiliyorum rahatça
Qwerty klavye çok hoş ele geliyor küçük değil benim parmaklar biraz battal boy ona rağmen yazabiliyorum rahatça