WebStyle Üye Euro 2 turkey yok ki almanya ile karıştırdınız herhalde. Serverlara türkiye kodları daha yüklenmedi. Ya da biz mi göremiyoruz bilemedim.
Euro 2 turkey yok ki almanya ile karıştırdınız herhalde. Serverlara türkiye kodları daha yüklenmedi. Ya da biz mi göremiyoruz bilemedim.
cihatyılmaz Üye hem 22.14 hemde 24.1 görünüyo navifirm de ama country variant larda türkiye henüz görünmüyoo (((
SilentOne Üye yokki nie bize bole bir gıcıklık yapıyo nokia ama yeni çıkan party tellerde türkey annası yüklüdür heralde
yokki nie bize bole bir gıcıklık yapıyo nokia ama yeni çıkan party tellerde türkey annası yüklüdür heralde
emreipekci Üye emreipekci' Alıntı: DenizhaNq' Alıntı: ya dostum yine olmadi. netim gitti zaten cepten giriyorum. sanirsam bi kac arkadasda da olmus eksik inmeyen bir dosya uyarisi veriyo galiba. Genişletmek için tıkla ... Genişletmek için tıkla ...
emreipekci' Alıntı: DenizhaNq' Alıntı: ya dostum yine olmadi. netim gitti zaten cepten giriyorum. sanirsam bi kac arkadasda da olmus eksik inmeyen bir dosya uyarisi veriyo galiba. Genişletmek için tıkla ... Genişletmek için tıkla ...
emreipekci Üye sorun şu 13gb lık sistem dosyasıymis. Onu da son adımdaki options kısmından silerek hallettim. Ilgin için sağol dostum
sorun şu 13gb lık sistem dosyasıymis. Onu da son adımdaki options kısmından silerek hallettim. Ilgin için sağol dostum
cihatyılmaz Üye muratsert' Alıntı: Hızlı çok hızzzllıııı Genişletmek için tıkla ... ullan kanıma girdinn bende yüklicem uk i
muratsert' Alıntı: Hızlı çok hızzzllıııı Genişletmek için tıkla ... ullan kanıma girdinn bende yüklicem uk i
WebStyle Üye cihatyılmaz' Alıntı: ullan kanıma girdinn bende yüklicem uk i Genişletmek için tıkla ... Durduğun kabahat hacı yükle gitsin. farkı o zaman gör.
cihatyılmaz' Alıntı: ullan kanıma girdinn bende yüklicem uk i Genişletmek için tıkla ... Durduğun kabahat hacı yükle gitsin. farkı o zaman gör.
WebStyle Üye denız_23' Alıntı: nokia symbian anna güncellemesi hele sukur yayınlandı.hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... Ovi ye geldi mi tr?
denız_23' Alıntı: nokia symbian anna güncellemesi hele sukur yayınlandı.hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... Ovi ye geldi mi tr?
WebStyle Üye nosferattu' Alıntı: arkadaşlar telden nasıl yükleriz direkt olarak Genişletmek için tıkla ... *#0000# tuşlayıp güncellemeleri kontrol edin. Zaten yeni güncelleme varsa kendisi otomatik yükler..
nosferattu' Alıntı: arkadaşlar telden nasıl yükleriz direkt olarak Genişletmek için tıkla ... *#0000# tuşlayıp güncellemeleri kontrol edin. Zaten yeni güncelleme varsa kendisi otomatik yükler..
WebStyle Üye nosferattu' Alıntı: güncellemelerde bişiy yok Genişletmek için tıkla ... Bir de ovi suite üzerinden bakın olmazsa bende şu anda anna yüklü olduğu için birşey gözükmüyor..
nosferattu' Alıntı: güncellemelerde bişiy yok Genişletmek için tıkla ... Bir de ovi suite üzerinden bakın olmazsa bende şu anda anna yüklü olduğu için birşey gözükmüyor..
marsoy Üye arkadaşlar bu seleping secreeni denedinizmi umarım yasak değildir burda paylaşmam Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arkadaşlar bu seleping secreeni denedinizmi umarım yasak değildir burda paylaşmam Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız