15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

en büyük hata nokia ya bulaşmak oldu bunu kesinlikle anladım artık

_ardaa

Üye
Android'e sor bakalım güncellemeyi onlar da ne zamandır bekliyor diye, üstelik onlarda öyle bizim gibi güncelleme kolay kolay olmuyor, yani bir telefon alıyorsun Android 2.3.2 yüklü diyelim senin telefona Android 2.3.4 çıktığında gelecek mi gelmeyecek mi belirsiz, başka yollarla rom'larla falan çok uğraşıp öyle yapabiliyorlar biz tek tıklamayla güncelliyoruz daha ne olsun.

Tepkiler: assortik ve marsharun
dünden beri telefonuma yeniden icimde bir isinma var galiba yine en iyisi bizim symbian.

bide garanti dışı kalıyor galiba telefonları forumda görmüştüm .s

şu program yüklemede de hata cıkmasa tam olcakta işte..

kardes biz simdi türkiye versiyonu geldiğinde direk germanynin üstüne sorunsuz yükleyeblcez dmi ?

yaa kardes bende de sadece bubbles'da cıkıyo ya anlamadm gtti...dili ingilizce yaptm olmadı almanca yaptm denedm o da olmadı nye anlamadm wala..opera flan kurdum gayet ii calısyo yani oyunlar flan da ii...ramblow flanda kurulu bi sorun yok bi bunda oldu işte..telefona yüklenyo uygulama ama görünmüyo simgesi

vaaab

Üye
ya beyler birşey sorucam orda euro 2 yı yukleyın demıssınızde turkey 2 de yazıyo onu yuklesek olmaz mı ?

senin telefon e71 ise sen onu yükle tabi ki burası symbian üç bölümü arkadaşım

vaaab

Üye
benım telefonumda nokıa n8 :S

turkey 2 mi navirimde göremedim bn

vaaab

Üye
euro 2 turkey dıye yazıyo ben hangısını yuklıyecem anlamadım kı :S