Arkadaşlar ben de yükledim annayı fakat tüm uygulamalar silinmiş olarak görünüyor dili ingilizce yaptığımda ise uygulamaların bir kısmı görünüyor bu sorunu nasıl halledebilirim
Bence Anna'da ki bu hataların sebebi kendi kodlarını yüklememelerinden kaynaklanıyor, birde zaten normalde de her flash başarılı olmayabiliyor Ovi'den resmi olarak güncellediğimiz de böyle sorunlar yaşamayız diye düşünüyorum.
Bence Anna'da ki bu hataların sebebi kendi kodlarını yüklememelerinden kaynaklanıyor, birde zaten normalde de her flash başarılı olmayabiliyor Ovi'den resmi olarak güncellediğimiz de böyle sorunlar yaşamayız diye düşünüyorum.
Bencede Kendi Kodumuza Göre oLanı yükleyince sorun kalmicaktır diye düşünüyorum ama şöyle ßişi var ben şimdi euro2 normal olanı yükledim. Pekte ßir sorun yaşamadım
aynı çin annasının tr yapılıpda uygulama yükleyememe sorununa benziyor sabredin orjinal tr yi sonra karar verin isterseniz ben belleye bile yükledim su an kullnıyorum annayamı yüklenmeyecek :-)) çin annasınada yüklemiştim yanlız ingilizce dili secerek yükledim sonra tr versiyonunda kullandım sorun aynı gibi...
Bencede Kendi Kodumuza Göre oLanı yükleyince sorun kalmicaktır diye düşünüyorum ama şöyle ßişi var ben şimdi euro2 normal olanı yükledim. Pekte ßir sorun yaşamadım
arkadaşlar hep beraber nokia desteğe mesaj atalım niye Türkiye ye bu güncelemeler daha geç geliyor diye, nokia bildiğim kadarıyla müsşteri desteğine önem veriyor
tekrar söylüyorum arkadaşlar , nokianın sitesine girin destek hattına e-mail gönderin konuya da Türkiyeye neden yazılımlar ve güncellemeler geç geliyor diye sitemli bir mesaj yazalım, mail sayısı fazla olursa ses getirip dikkati çekebiliriz tecrübe ile sabit bknz: öğretmen atamaları