accman Üye Ghett0C0wb0Y' Alıntı: c6 da hangileri var bir bakar misiniz iş yerindeyım navifirm yasak Genişletmek için tıkla ... c6da çoğu gelmiş durumda ama hala turkiye yok..
Ghett0C0wb0Y' Alıntı: c6 da hangileri var bir bakar misiniz iş yerindeyım navifirm yasak Genişletmek için tıkla ... c6da çoğu gelmiş durumda ama hala turkiye yok..
Türe Üye Ghett0C0wb0Y' Alıntı: c6 da hangileri var bir bakar misiniz iş yerindeyım navifirm yasak Genişletmek için tıkla ... alman,uk,hungary,hindistan,kazakistan,iran,moldavya,pakistan,rusya,iskandinav,karadağ bi de
Ghett0C0wb0Y' Alıntı: c6 da hangileri var bir bakar misiniz iş yerindeyım navifirm yasak Genişletmek için tıkla ... alman,uk,hungary,hindistan,kazakistan,iran,moldavya,pakistan,rusya,iskandinav,karadağ bi de
accman Üye birkaç kişi oviye gelmesini bekleyeceğim demiş. Ovi'den death flasha düşme gibi bir durum yok mu?
muratsert Üye RM-? Ghett0C0wb0Y' Alıntı: c6 da hangileri var bir bakar misiniz iş yerindeyım navifirm yasak Genişletmek için tıkla ...
RM-? Ghett0C0wb0Y' Alıntı: c6 da hangileri var bir bakar misiniz iş yerindeyım navifirm yasak Genişletmek için tıkla ...
aydnzara Üye Nokia'dan bana daha mesaj gelmedi.Her güncelemede geliyordu.Ne zaman gelir sizce kardeşler...!
ByPotter Üye Arkadaşlar c7 de RM-675 nasıl anlaycm gelip gelmediğini birüsrü şey cıkıyo heyecandan indirdim naviyi ilkkez kullanıyorum
Arkadaşlar c7 de RM-675 nasıl anlaycm gelip gelmediğini birüsrü şey cıkıyo heyecandan indirdim naviyi ilkkez kullanıyorum
Türe Üye ByPotter' Alıntı: Arkadaşlar c7 de RM-675 nasıl anlaycm gelip gelmediğini birüsrü şey cıkıyo heyecandan indirdim naviyi ilkkez kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... önce navifirmi aç ordan Nokia C7-00 (RM - 675) olanı seç sonra 22.14 ü seç türkiye gelince gerekli dosyaları indir ve flasla
ByPotter' Alıntı: Arkadaşlar c7 de RM-675 nasıl anlaycm gelip gelmediğini birüsrü şey cıkıyo heyecandan indirdim naviyi ilkkez kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... önce navifirmi aç ordan Nokia C7-00 (RM - 675) olanı seç sonra 22.14 ü seç türkiye gelince gerekli dosyaları indir ve flasla
Türe Üye realtarkan' Alıntı: Kardeş ben c7 ye tıklıyorum hiç birşey gelmiyor 1.3 sürüm kullanıyorum :S Genişletmek için tıkla ... az bekle kardeşim millet abandığı için yavaş allaha şükür benimki tıkır tıkır
realtarkan' Alıntı: Kardeş ben c7 ye tıklıyorum hiç birşey gelmiyor 1.3 sürüm kullanıyorum :S Genişletmek için tıkla ... az bekle kardeşim millet abandığı için yavaş allaha şükür benimki tıkır tıkır
ByPotter Üye Türe' Alıntı: önce navifirmi aç ordan Nokia C7-00 (RM - 675) olanı seç sonra 22.14 ü seç türkiye gelince gerekli dosyaları indir ve flasla Genişletmek için tıkla ... Dostum bende hiç 22.14 gözükmüyorki 12.3, 12.4, 13.16 ve 14.2 var...
Türe' Alıntı: önce navifirmi aç ordan Nokia C7-00 (RM - 675) olanı seç sonra 22.14 ü seç türkiye gelince gerekli dosyaları indir ve flasla Genişletmek için tıkla ... Dostum bende hiç 22.14 gözükmüyorki 12.3, 12.4, 13.16 ve 14.2 var...
Türe Üye ByPotter' Alıntı: Dostum bende hiç 22.14 gözükmüyorki 12.3, 12.4, 13.16 ve 14.2 var... Genişletmek için tıkla ... nasıl pardon nasıl gözükmez yav ilginç ben de 1.3 kullanıyorum ----------Eklendi @ 16:07:05 ---------- Yazıldı @ 16:06:42 ---------- realtarkan' Alıntı: Saol kardeşim daha türkçe gelmedi amaa ne yazıkki Genişletmek için tıkla ... en geç yarına gelir kardeşim hayırlısı olsun
ByPotter' Alıntı: Dostum bende hiç 22.14 gözükmüyorki 12.3, 12.4, 13.16 ve 14.2 var... Genişletmek için tıkla ... nasıl pardon nasıl gözükmez yav ilginç ben de 1.3 kullanıyorum ----------Eklendi @ 16:07:05 ---------- Yazıldı @ 16:06:42 ---------- realtarkan' Alıntı: Saol kardeşim daha türkçe gelmedi amaa ne yazıkki Genişletmek için tıkla ... en geç yarına gelir kardeşim hayırlısı olsun
Türe Üye muratsert' Alıntı: uk versiyonu yüklüyorum ben Genişletmek için tıkla ... yukleynce bı ızlenımlerını almak ısterm dostm
muratsert' Alıntı: uk versiyonu yüklüyorum ben Genişletmek için tıkla ... yukleynce bı ızlenımlerını almak ısterm dostm