arkadaşlar annayı yükledim gerçekten gözle görülür hızlanma var ayrıca yazılım güncellemelerine baktım şimdi 2 adet anna güncellemesi birde sosyal ağlar güncellemsi gelmiş türkiyeyi beklemeye değmezmiş arkadaşlar ben bunu anladım hiçbir fark yok herşey sorunsuz çalışıyor bende...
Yarına kadar beklerim gelmezse bende Euro_Germany variantını yüklerim, ovi'ye gelince üstüne yazarım artık, tüm dünyaya yayınlayıp bizleri 3 hafta daha ertelemek saygısızlıktan başka birşey değil.
aynen arkadaşlar ya kalkıp en çok nokia kullanan ülkeler arasında belkide liderliğe oynarız Türkiye olarak ama adamların bu tür bi pazarda yaptığı saygısızlığa bakın :/ gerçekten kendi pimlerini çekecek bu adamlar..3 hafta kadar bekletirlerse gerçekten tam dövmelik ve sövmelik bir durum oluyor..umarım yakın zamanda çıkarda bende rahatlarım
aynen öyle yaa valla yaptıkları adamlık deil la belçika kac nufusluda kac adamı nokia kullanıyor ki yazık yaa biz ülke olarak nokiayı severek takip edenleriz ama iştee nokianın mntıgı buymuş demekki,adamlar bizi the other countries diye diğer ülkelerle bir tutuyorr
şurdan bi kere doya doya küfür etme hakkı tanısa moderatörler on numara olur ----------Eklendi @ 15:26:03 ---------- Yazıldı @ 15:25:30 ----------sleeping screen güncellenmiş...