Türe Üye debug06' Alıntı: win 7 mi kullanıyorsun. eğer 7 ise uyumluluk modunu xp yap ve yönetici olarak çalıştır. Genişletmek için tıkla ... allah razı olsun oldu
debug06' Alıntı: win 7 mi kullanıyorsun. eğer 7 ise uyumluluk modunu xp yap ve yönetici olarak çalıştır. Genişletmek için tıkla ... allah razı olsun oldu
engin_erg Üye adela' Alıntı: phoenix de FİLE tıkladığımda scan product şeffaf tıklanmıyor? ne yapabilirim Genişletmek için tıkla ... 2011 kullanıyorsa eğer bağlantına dikkat et usb connect mi yoksa no connect mi ondan olabilir usb'ye alman gerekir
adela' Alıntı: phoenix de FİLE tıkladığımda scan product şeffaf tıklanmıyor? ne yapabilirim Genişletmek için tıkla ... 2011 kullanıyorsa eğer bağlantına dikkat et usb connect mi yoksa no connect mi ondan olabilir usb'ye alman gerekir
mersin112 Üye arkadaşlar telefonum gri, euro2den hangisini indirmem gerek.. bi cevap yahu 3 oldu sorduğum
ayhan_44 Üye adela' Alıntı: phoenix de FİLE tıkladığımda scan product şeffaf tıklanmıyor? ne yapabilirim Genişletmek için tıkla ... bende de aynısı olmuştu foruma yazdım saolsun arkadaşlardan cevap gelmedi ben sana yardımcı olum file yazan yerin altında connections diye bir yer var oraya tıkla altta usb yazar ona tıkla
adela' Alıntı: phoenix de FİLE tıkladığımda scan product şeffaf tıklanmıyor? ne yapabilirim Genişletmek için tıkla ... bende de aynısı olmuştu foruma yazdım saolsun arkadaşlardan cevap gelmedi ben sana yardımcı olum file yazan yerin altında connections diye bir yer var oraya tıkla altta usb yazar ona tıkla
erhane Üye arkadaşlar bende temel alınan bağlantı kapatıldı diye açmıor v22.14 product kodu listesini bitek bende mi bu sorun herkes sorunsuz açabiliyormu :S:S
arkadaşlar bende temel alınan bağlantı kapatıldı diye açmıor v22.14 product kodu listesini bitek bende mi bu sorun herkes sorunsuz açabiliyormu :S:S
gokmena Üye telefonun koyu gri yani dark grey yani dg olanı mersin112' Alıntı: arkadaşlar telefonum gri, euro2den hangisini indirmem gerek.. bi cevap yahu 3 oldu sorduğum Genişletmek için tıkla ...
telefonun koyu gri yani dark grey yani dg olanı mersin112' Alıntı: arkadaşlar telefonum gri, euro2den hangisini indirmem gerek.. bi cevap yahu 3 oldu sorduğum Genişletmek için tıkla ...
achie Üye N8 kullananlar eouro2 germany indirip kurabilirler direk türkçe açılıyo telefon,ilk izlenim mükemmel
Türe Üye ben vazgeçtim turkey variantının çıkmasını bekleyeceğim her ne kadar sıkıcı olsa da katlanacağız artık edit: navifirm tekrardan hata vermeye başladı
ben vazgeçtim turkey variantının çıkmasını bekleyeceğim her ne kadar sıkıcı olsa da katlanacağız artık edit: navifirm tekrardan hata vermeye başladı
debug06 Üye Kardeş sen şimdi hangi annayı kurdun. Türkiye gelmedi yüklersen ne yüklediğini ve izlenimlerini yazarmısın. ----------Eklendi @ 22:00:39 ---------- Yazıldı @ 21:59:58 ---------- Türe' Alıntı: allah razı olsun oldu Genişletmek için tıkla ... Kardeş sen şimdi hangi annayı kurdun. Türkiye gelmedi yüklersen ne yüklediğini ve izlenimlerini yazarmısın.
Kardeş sen şimdi hangi annayı kurdun. Türkiye gelmedi yüklersen ne yüklediğini ve izlenimlerini yazarmısın. ----------Eklendi @ 22:00:39 ---------- Yazıldı @ 21:59:58 ---------- Türe' Alıntı: allah razı olsun oldu Genişletmek için tıkla ... Kardeş sen şimdi hangi annayı kurdun. Türkiye gelmedi yüklersen ne yüklediğini ve izlenimlerini yazarmısın.
gokmena Üye diğer üklelerin firmware lerini yüklüyorlar belkide engin_erg' Alıntı: navi tekrar hata vermeye başladı Genişletmek için tıkla ...
diğer üklelerin firmware lerini yüklüyorlar belkide engin_erg' Alıntı: navi tekrar hata vermeye başladı Genişletmek için tıkla ...
Türe Üye debug06' Alıntı: Kardeş sen şimdi hangi annayı kurdun. Türkiye gelmedi yüklersen ne yüklediğini ve izlenimlerini yazarmısın. ----------Eklendi @ 22:00:39 ---------- Yazıldı @ 21:59:58 -------- Kardeş sen şimdi hangi annayı kurdun. Türkiye gelmedi yüklersen ne yüklediğini ve izlenimlerini yazarmısın. Genişletmek için tıkla ... malesef navifirm tekrar hata verdiği için yükleyemedim
debug06' Alıntı: Kardeş sen şimdi hangi annayı kurdun. Türkiye gelmedi yüklersen ne yüklediğini ve izlenimlerini yazarmısın. ----------Eklendi @ 22:00:39 ---------- Yazıldı @ 21:59:58 -------- Kardeş sen şimdi hangi annayı kurdun. Türkiye gelmedi yüklersen ne yüklediğini ve izlenimlerini yazarmısın. Genişletmek için tıkla ... malesef navifirm tekrar hata verdiği için yükleyemedim
talhayar Üye arkadaşlar ben mavi n8 im için germany annayı yükledim. türkçe dil var. telefonu tamamen karıştırınca yazarım buradan.
arkadaşlar ben mavi n8 im için germany annayı yükledim. türkçe dil var. telefonu tamamen karıştırınca yazarım buradan.
Türe Üye debug06' Alıntı: c6 ların hepsi hata veriyor demekki bişeyler yüklüyorlar bide c7 ler hata vereydi ) Genişletmek için tıkla ... malesef bende hata veriyor
debug06' Alıntı: c6 ların hepsi hata veriyor demekki bişeyler yüklüyorlar bide c7 ler hata vereydi ) Genişletmek için tıkla ... malesef bende hata veriyor