15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

orjin anna'yı yükledik ama hala bazı uygulamarda sorun yaşıyorum yükleme konusunda

tamamen katılıyorum

C7 için hangisini yüklediniz bilgi verebilecek var mı

bizi beğenmiyorlar sonuc bu hata turkce varyant yok

moscow89

Üye
Arkadaşlar N8 için 24.1 Göründü ne iş anlayamadım doğrusu bierkaç ülke var orda sadece...???

_ardaa

Üye
Sanmam v22 daha önce test edilmiş bir versiyon üstelik v22 X7 ve E6 için çıkalı 1 ay oluyor nerdeyse, Belle hazırlıkları falan olabilir bir TR kodları çıksa navi de anlaşılacak herşey.

bu arada birisi denesin su 24 u benim internetim kisitli olmasa hepsini deneyecegim

anna'yı yüklemeden önce format attım oviden ücretli aldığım uygulama doğal olarak silinmişti tekrar ovi ye girdim daha önce ödeme yaptığım için uygulamayı tekrar indirebiliyorum işte bu güzel

telefonlarınız kafayı yiyecek en sonunda bir bekleyin bakalım türkiye çıksın

Türe

Üye
bize garezi var elop'un

NaviFirm Plus 1,3 te Bende Sadece N8 24,1 Thaliand gözüküyor oda siyah için yok aralarında diğer tüm renkler var benmi yanlış bakıyorum acaba

euro2 yi kurdum gayet sorunsuz her şey çalışıyor içiniz rahat olsun

_ardaa

Üye
NaviFirm Plus 1,3 te Bende Sadece N8 24,1 Thaliand gözüküyor oda siyah için yok aralarında diğer tüm renkler var benmi yanlış bakıyorum acaba

Arada sırada Clear Local Cache yaparsan yeni kodları görebilirsin

beyler gri için hangi euro2yi kurmam gerek clear local yaptım hiç bişi görünmüyorda şuan...

c7 için 22.14 Germany. Türkçe dil mevcut

moscow89

Üye

arkadaşım bu 3. kez cevabımm "clear local cache" ye tıklayın bidaha aratın!