isma55 Üye galatasaray109' Alıntı: 10 defa yaptım ama -[/Q owi de güncelleme var ama sunucu hatası diyor Genişletmek için tıkla ...
galatasaray109' Alıntı: 10 defa yaptım ama -[/Q owi de güncelleme var ama sunucu hatası diyor Genişletmek için tıkla ...
pensacola Üye Sürüm 024.001 GEREKLİ -Geliştirilmiş özellikler ve performans -Güncellenen Uygulamalar -Daha İyi Kararlılık YENİLE :P
Sürüm 024.001 GEREKLİ -Geliştirilmiş özellikler ve performans -Güncellenen Uygulamalar -Daha İyi Kararlılık YENİLE :P
By_UYANIK Üye FastBreaker' Alıntı: ya neden kimse beni takmıyor 24.1 var bunun 22.14ten farkı neediiiiiiiiiiir ? Genişletmek için tıkla ... fark olarak ülkeden kaynaklanıyor başka fark yok.
FastBreaker' Alıntı: ya neden kimse beni takmıyor 24.1 var bunun 22.14ten farkı neediiiiiiiiiiir ? Genişletmek için tıkla ... fark olarak ülkeden kaynaklanıyor başka fark yok.
FastBreaker Üye By_UYANIK' Alıntı: fark olarak ülkeden kaynaklanıyor başka fark yok. Genişletmek için tıkla ... yükleyeyim mi yani ?
By_UYANIK' Alıntı: fark olarak ülkeden kaynaklanıyor başka fark yok. Genişletmek için tıkla ... yükleyeyim mi yani ?
By_UYANIK Üye Biri Symbian Belle konusu açsın da oraya taşınalım artık doğru söylüyorsun artık belle yatıp kalkıcaz.
Biri Symbian Belle konusu açsın da oraya taşınalım artık doğru söylüyorsun artık belle yatıp kalkıcaz.
accman Üye beyler ne bu yaa telefon resmen siyah beyaza döndü yaa..bi tek üst menüler renkli deli oldum
den1905 Üye evet arkadaşlar nokianın sitesindede güncel sürüm anna olarak açıklanmış. Size tavsiyem belle yüklemeniz telefona tekrardan aşık oldum.
evet arkadaşlar nokianın sitesindede güncel sürüm anna olarak açıklanmış. Size tavsiyem belle yüklemeniz telefona tekrardan aşık oldum.