15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

N8'e geLse ben indirir bakarımda geLmedi

ayhan_44

Üye
arkadaşlar yüklemeye başladım ama dosyaların hepsi işaretli değil hepsini işaretleyipmi indirecem

merak ediyorum şu anda benim gibi kaç kişi navi'de clear local yapıp duruyor

yaaw arkadaşlar herülke geldi de bir tek türkiye gelmedi oysa ki türkiye ilk gelmeliydi )

ayhan_44

Üye
arkadaşlar yüklemeye başladım ama dosyaların hepsi işaretli değil hepsini işaretleyipmi indirecem
navifirmden dosyaları indirince dosyaların bazıları işaretli değil hepsini işaretleyipmi indirecem o kadar kişi mesaj yazıyor yardım edecek bi Allahın kulu yokmu

<br>yaaw arkadaşlar herülke geldi de bir tek türkiye gelmedi oysa ki türkiye ilk gelmeliydi )

_ardaa

Üye
navifirmden dosyaları indirince dosyaların bazıları işaretli değil hepsini işaretleyipmi indirecem o kadar kişi mesaj yazıyor yardım edecek bi Allahın kulu yokmu

kaç kere yazdık, standar ne seçiliyse onları indireceksin ekstradan ne işaretle ne de işaretini kaldır.

halis18

Üye

o konuda hiç bilgim yok ama sen sadece programın işaretlediklerini indir...
14.02 de ben hepsini indirdim 2 gb galan birşey olmadı
diğer bir telefonada sadece işaretlenleri indirdim...
hiç bir fark görmedim

Bugün Yada Yarın Oviyede gelirmi ordan güncellesek daha kolay v e basit olur demi

ayhan_44

Üye
indirdim dosyaları şimdi nereye kuracam veya atacam

oviden daha basit tabiki ama oviye ne zaman duser belirsiz