15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Bir zahmet bu hafta gelsin.
Sabır taşı çatlamaktan geçti un ufak oldu artık!

bence bu ovi suite güncellmesi gelmesinin ne kadar yaklaştığının bi göstergesi. muhtemelen bu gece yada yarın gelir. umarım...

bu gerizeka nokia microsoft la anlaşcana nvidia ile anlaşsaydıya her hafta yazılım yüklerdik valla..

accman

Üye
10 gün nedir abi yaa hiç gelmesin belle'yi bekleyelim..sonra çıkıp yazılım desteğimiz sürüyor derler...telefonlarımızın ilk çıkış hali anna olmalıydı benim fikrim... ayıptır yaa...

uribaju

Üye
arkadaşlar boşuna bekliyorsunuz yerinizde olsam alman fwsini çoktan kurmuştum

4.29MB büyüklüğünde bir Ovi Mağaza Güncellemesi yüklüyor şuan 2.12.042 Sürümünde.

accman

Üye
arkadaşlar boşuna bekliyorsunuz yerinizde olsam alman fwsini çoktan kurmuştum

öyle diyorsun da hocam 3 hafta beklemişiz..2-3 gün kaldı diye de bekliyoruz sana can yücel'den bir dörtlük yolluyorum

"Hani bazen durakta belli bir otobüsü beklersiniz ya on dakika,onbeş dakika,yirmi dakika beklersiniz gelmez.
Bu arada başka alternatiflerde geçer ama binmezsiniz.
Nede olsa "beklemişsinizdir o kadar" ...boşa gitsin istemezsiniz.Sormayın artık bana! Herhangi biriyle değil, beklediğime “değecek” olanla devam etmeliyim bu yola! Durakta yaşlanmak olsada işin ucunda..."

bombaymis usta aynen katilyorum

ne bilm öyle her saniye geldi mi gelcek mi die takip etmediğim için bakmamışm

lanet olsun şu içimdeki nokia sevgisine

Nokia Avrupa sitesinde bir başlığa;
"Türkçe Anna'yı 8 Eylül'de bekliyoruz ona göre, bizi hayal kırıklığına uğratma Nokia" diye yazmıştım. (İngilizce olarak tabi)

Elemanın bir tanesi benim yazdığımın altına;
"Next release date is 9.9.2011." (Gelecek yayın tarihi 9 Eylül) demiş

Cevap veren eleman, Nokia çalışanı değil ama eğer bilgi doğruysa;
"Yarınki hayaller" öbür güne kalabilir haberiniz olsun.

Hikaye bunlar. Umut ediyorsunuz ve umudumuzu kırmak istemem.Fakat banada iki hafta önce''bu hafta sonu kesin çıkıyor beyefendi''demişlerdi.Nokia müşteri hizmetleri iyi çalışıyor ne dersiniz!!

burada küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi ama ağzımdan ne anna kaldı ne nokia nede elop yeter artık ya iyice bunaldım artık çıkartamıyorlarsa bir güncellemeyi kapatıp gitsinler veya sorumluları kimse çıksınlar bir açıklama yapsınlar herkez bir tarih veriyor o tarih geldiyinde yine hüsran bu iş şans oyunu oynayıp bana çıkacak hevesiyle bekleyip çekiliş sonucunda bana çıkmadığını öğrenip yeniden oynamaya benziyor

haklısın iyice kafayı yedirdiler bize.bari en azından bir görevli çıkıp güncelleme gelmeyen ülkelere niçin gelmedigini söylesin.yazık ne hallere kaldı nokia

tarih 8 eylülü gösterdi hadi bakalım

bu arada navi açılmış, tahmin ettiğiniz gibi avlamaya sinek bile yok n8 bölümünde

şimdide kalkmışlar 600, 700 ve 701 çıkacakmış ulan birkere çıkarttığın telefonların desteyini ver sırf dikkati başka yöne çekme politikası uyguluyorlar ayrıca telefonların özelliklerini inceledim bir yandan verirken diyer yandan almışlar daha önceki telefonların üstüne ekliyeceklerine bir takım takas gibi bir şey olmuş saçma sapan politika uyguluyor nokia