Tahmin ettiğim şey şu, güncellemeler çıktığından beri 1 hafta arayla sunuluyor, ilk 18 ağustosta çıktı birçok ülkeye, ardından 25 ağustos yani tam 1 hafta sonra 7 ülkeye daha çıktı ve tekrar 1 hafta sonra 2 ülkeye daha çıktı yani 1 eylülde, üstüne 7 gün ekle 8 eylül eder, bu periyod'da devam ederse 8 eylül de bize gelme ihtimali var.
Tahmin ettiğim şey şu, güncellemeler çıktığından beri 1 hafta arayla sunuluyor, ilk 18 ağustosta çıktı birçok ülkeye, ardından 25 ağustos yani tam 1 hafta sonra 7 ülkeye daha çıktı ve tekrar 1 hafta sonra 2 ülkeye daha çıktı yani 1 eylülde, üstüne 7 gün ekle 8 eylül eder, bu periyod'da devam ederse 8 eylül de bize gelme ihtimali var.Bu benim tahminim doğru olanı nedir bilemem
benim ovide güncelleniyor şu anda evet sanırım muhtemelen belki kesin olabilir mutlaka heralde yarın gelicek anna güncellenirken sebebi anna olarak gösteriyor cidden Allahım sonunda muradımıza ericez sanırım muhtemelen belki kesin olabilir mutlaka heralde o kadar çok tarih güme gittiki artık kesinlik bildiren sözcükler anlamsızlaştı hayatımda
benim ovide güncelleniyor şu anda evet sanırım muhtemelen belki kesin olabilir mutlaka heralde yarın gelicek anna güncellenirken sebebi anna olarak gösteriyor cidden Allahım sonunda muradımıza ericez sanırım muhtemelen belki kesin olabilir mutlaka heralde o kadar çok tarih güme gittiki artık kesinlik bildiren sözcükler anlamsızlaştı hayatımda