15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Dün Ovi suite bi baktım gelmiş ve kurdum Annayı

Dün sanırım sen ve senin gibi Anna geldi diye milleti kandıranların açtığı başlık yüzünden bir kaç kişi küfür ettikleri için forumdan banlandı.
Millet zaten Nokia ve Anna güncellemesi yüzünden iyice gerildi, küfür ettirmeyin kendinize zorla...

Elbette küfür etmemeli kimse, küfür edenlerin yaptığı hoş değil.
Ama zaten kaç aydır geldi gelecek diye sinirler gerilmiş, üyeler gergin halde tartışıyorlar.
Hal böyleyken sizin yaptığınız da hiç hoş değil. Kasıtlı mı yapıyorsunuz Allah aşkına?

Telefonu yurtdışı kaynaklı olanlar Anna güncellemesini görebiliyor ve ingilizce dilinde yükleyebiliyorlar.
Ancak Türkçe Anna OVİ'ye henüz gelmedi, henüz çıkmadı...
İyice araştırmadan başlık açarak yada yorum yazarak milleti galeyana getirmeyin, iyice germeyin.

Tepkiler: forbidden5

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
bildiğim kadarıyla onların kurduğu anna ıngilizce

_ardaa

Üye
Kimse kimseye sebebi ne olursa olsun küfür, hakaret edemez, özellikle de bir konu açtı diye hiç edemez küfür acizliği seviyesizliği gösterir, burası herkesin ortak kullandığı bir mekan kimse kimseye konu açma diyemez gereksiz konular zaten yöneticiler tarafından kapatılıyor, küfür ne sebeple olursa olsun haklı gösterilemez üstelik arkadaş belki bilmiyor heyecanla açtı konuyu seviyesizleşmenin anlamı yok beğenmeyen bakmaz, ban yiyenler hak edenlerdir kimse buranın sahibi değil konulara müdahale edilecekse yöneticiler eder.

Altı üstü bir güncelleme için kendinizi bu kadar kaybetmeyin ortada gerilecek bir durum yok güncelleme biraz gecikti sabredemeyen foruma girmesin o zaman küfür edeceklerse!!!

Tepkiler: forbidden5

Hop hop hop ne demek sen ve senin gibiler ağır olsana biraz.Benim telefonum yurt dışı çıkışlı olsa bile neden benden önce bir sürü insan kurdu.Ayrıca Türkçe kuruldu 90 mb lıta güncelleme yaptım ! Hemde telefon Türkçe ! ir sürü yurt dışı çıkışlı kullananlar yükledi annayı hemde ingiliz<ce ben Türkçe görünce sandım ki herkes kurmuştur bile :S

Küfürü haklı gösteren yok arkadaşım, yazılanları iyi oku yorum yapmadan önce.
Ama az önceki yorumu yapan kişinin yaptığı hiç hoş değil.
Ben bu konuya bakmaya başladığımdan beri o yorumcuyu görüyorum.
Türkçe Anna'nın gelmediğini bildiği halde başlıklar açıp insanlarla dalga geçer gibi yorumlar yazıyor uzun süredir.
Eleştirdiğim nokta bu; yoksa küfürün de küfür edenin de arkasında değilim.

Telefonu yurtdışı çıkışlı olan insanlar buraya yazdılar zaten neredeyse 1 ay önce, güncelleme yapabildiklerini.
Üstelik o yorumları sen de gördün, üzerine yorumlar da yazdın.
Türkiye'ye gelmediği için Nokia'ya mesaj yazanlarla, sitem edenlerle dalga geçtin.
Şimdi gelmiş hiçbirşeyden haberin yokmuş imajıyla aynı şeyleri yazıyor "Anna çıktı v.b" yorumlar yapıyor, başlıklar açıyorsun.
Elbette herkes dilediği gibi yorum yazabilir, başlık açabilir ama bu tarz yorum ve başlıkların altında kasıt aramamak elde değil. (Gerçekten konuyu takip etmeden ilk kez yazanlar hariç)
Tabii ki beni kaale almak yada bana iyi niyetini ispatlamak zorunda değilsin; ama ben senin bu başlık ve yorumlarda kasıtlı ve kötü niyetli hareket ettiğini düşünüyorum.

anna yı ovi care suit den almanca olmayan euro 2 wh 599819 olarak yükledim ve hiç bir sorun yok şarj da yaklaşık 4 gün gidiyor bilginize uygulamalardada problem olmuyor

----------Eklendi @ 22:53:21 ---------- Yazıldı @ 22:52:53 ----------

yanlız 19 dosyayıda yükledim

TELEFONUN YURTDIŞI ÇIKIŞLI İSE BUNU BELİRTECEKSİN ARKADAŞIM... BİZ SENİ AÇTIĞIN KONUDAN TANIYORUZ AMA TANIMAYANLAR VAR GİRİYOR OVİYE ÇIKMAMIŞ OLUYOR SONRA SÖVÜYOR FORUMA

MADEM YURT DIŞI ÇIKIŞLI BUNU BELİRT

mxxl

Üye
aynı 3g muahbbetine döndü bu iş yahu bu memlekette ne kadar zor oluyor bazı şeyler.

valla zaten telefon daha çıkmadan pr 2.0 bekleyin demişlerdi o gün geldi gelecek diye sinir oldum yahu yarım saatte bir güncelleme kontrol ediyorum telefonun şarjı 1 gün gidiyor.

NErden bileyim ben belki de Herkese yavaş yavaş geliyordur.Diğerleri ingilizce değil mi zaten Yurt dışı çıkışlı olanlar...

telefonu yurt dışı olanlar şanslı

zazam12

Üye
270 sayfayı okudum ve nokianin trye verdigi deger gerçekten içler acısı. lanet olsun.

Tepkiler: DenizhaNq
İçimden bu güncelleme eylül ayını bulur herhalde diyordum.Ama pek dile getirip yazamadım. Sonra millet forumda bana yüklenmesin diye. Ve şimdi de aklıma bir şeyler geliyor.Inşallah aklıma gelen başıma gelmez.Gidişat bu ayda çıkmayacak gibi.

spartuas

Üye
o kadarda cikmaz be panpa cikarsa KAN cikar

arkadaşlar nokia türkiye sitesinde cihaz bilgilerinde güncelleme var ve ben diyorumki anna en geç salı gecesi elimizde olacak.
Ben bile şaştım kendime meyer ben ne kadar sabırlıymışım ya ha gayret biraz daha sabır.
Annayı yüklemeyip orjinali bekleyen kaç kişiyiz öğrene bilirmiyim ben 1 . Sırf bunun için konu açmayı gereksiz gördüğüm için burada yazıyorum

Konu açanlar açmış bile

Kimbilir sabaha karşı ya da öğleye doğru Anna'ya sarılmış olacağız

Nokia-TR sitesine nöbetçi bıraktık, saniye başı yenileme yapıyor.

Toros542

Üye
Nokia Türkiye şu an resmi olarak sitesinde C7 nin Anna yüklü oldugunu belirtiyor.Bence bu da tamamen cihazların satıslarını artırmak icin yani satıs stratejisi anlayacagınız.bosuna beklemeyin derim.çünkü her yeni bir günde hüsran yasiyorsunuz.adamlar ellerindeki e6 x7 gibi anna yüklü cihazları satmadan bu güncellemeyi sunmaz.

Evet, mantıklı.
Siteyi yenilediklerine göre Anna yüklü C6-01'ler, C7'ler, N8'ler v.s Türkiye'ye geldi demek ki.
Yarın öbür gün mağazalara dağıtıma çıkar, güncellemesini de o günlerde koyarlar siteye...

ben ikinci telefonuma orjinal olmayan hiç bişey giremez anna dahil o yüzden tr yi bekliyorum euro 2 de orjinal ama tr bi başka tabi