bulutsuzgece
Üye
Dün Ovi suite bi baktım gelmiş ve kurdum Annayı
bildiğim kadarıyla onların kurduğu anna ıngilizceDün sanırım sen ve senin gibi Anna geldi diye milleti kandıranların açtığı başlık yüzünden bir kaç kişi küfür ettikleri için forumdan banlandı.Millet zaten Nokia ve Anna güncellemesi yüzünden iyice gerildi, küfür ettirmeyin kendinize zorla...Elbette küfür etmemeli kimse, küfür edenlerin yaptığı hoş değil. Ama zaten kaç aydır geldi gelecek diye sinirler gerilmiş, üyeler gergin halde tartışıyorlar.Hal böyleyken sizin yaptığınız da hiç hoş değil. Kasıtlı mı yapıyorsunuz Allah aşkına?Telefonu yurtdışı kaynaklı olanlar Anna güncellemesini görebiliyor ve ingilizce dilinde yükleyebiliyorlar.Ancak Türkçe Anna OVİ'ye henüz gelmedi, henüz çıkmadı...İyice araştırmadan başlık açarak yada yorum yazarak milleti galeyana getirmeyin, iyice germeyin.
Dün sanırım sen ve senin gibi Anna geldi diye milleti kandıranların açtığı başlık yüzünden bir kaç kişi küfür ettikleri için forumdan banlandı.
Millet zaten Nokia ve Anna güncellemesi yüzünden iyice gerildi, küfür ettirmeyin kendinize zorla...
Elbette küfür etmemeli kimse, küfür edenlerin yaptığı hoş değil.
Ama zaten kaç aydır geldi gelecek diye sinirler gerilmiş, üyeler gergin halde tartışıyorlar.
Hal böyleyken sizin yaptığınız da hiç hoş değil. Kasıtlı mı yapıyorsunuz Allah aşkına?
Telefonu yurtdışı kaynaklı olanlar Anna güncellemesini görebiliyor ve ingilizce dilinde yükleyebiliyorlar.
Ancak Türkçe Anna OVİ'ye henüz gelmedi, henüz çıkmadı...
İyice araştırmadan başlık açarak yada yorum yazarak milleti galeyana getirmeyin, iyice germeyin.
Kimse kimseye sebebi ne olursa olsun küfür, hakaret edemez, özellikle de bir konu açtı diye hiç edemez küfür acizliği seviyesizliği gösterir, burası herkesin ortak kullandığı bir mekan kimse kimseye konu açma diyemez gereksiz konular zaten yöneticiler tarafından kapatılıyor, küfür ne sebeple olursa olsun haklı gösterilemez üstelik arkadaş belki bilmiyor heyecanla açtı konuyu seviyesizleşmenin anlamı yok beğenmeyen bakmaz, ban yiyenler hak edenlerdir kimse buranın sahibi değil konulara müdahale edilecekse yöneticiler eder.
Altı üstü bir güncelleme için kendinizi bu kadar kaybetmeyin ortada gerilecek bir durum yok güncelleme biraz gecikti sabredemeyen foruma girmesin o zaman küfür edeceklerse!!!
Hop hop hop ne demek sen ve senin gibiler ağır olsana biraz.Benim telefonum yurt dışı çıkışlı olsa bile neden benden önce bir sürü insan kurdu.Ayrıca Türkçe kuruldu 90 mb lıta güncelleme yaptım ! Hemde telefon Türkçe ! ir sürü yurt dışı çıkışlı kullananlar yükledi annayı hemde ingiliz<ce ben Türkçe görünce sandım ki herkes kurmuştur bile :S
sansliyiz da turkce dil yok. Yazilimi yeniden yukliceztelefonu yurt dışı olanlar şanslı
o kadarda cikmaz be panpaİçimden bu güncelleme eylül ayını bulur herhalde diyordum.Ama pek dile getirip yazamadım. Sonra millet forumda bana yüklenmesin diye. Ve şimdi de aklıma bir şeyler geliyor.Inşallah aklıma gelen başıma gelmez.Gidişat bu ayda çıkmayacak gibi.
arkadaşlar nokia türkiye sitesinde cihaz bilgilerinde güncelleme var ve ben diyorumki anna en geç salı gecesi elimizde olacak.
Ben bile şaştım kendime meyer ben ne kadar sabırlıymışım yaha gayret biraz daha sabır.
Annayı yüklemeyip orjinali bekleyen kaç kişiyiz öğrene bilirmiyim ben 1 . Sırf bunun için konu açmayı gereksiz gördüğüm için burada yazıyorum
Nokia Türkiye şu an resmi olarak sitesinde C7 nin Anna yüklü oldugunu belirtiyor.Bence bu da tamamen cihazların satıslarını artırmak icin yani satıs stratejisi anlayacagınız.bosuna beklemeyin derim.çünkü her yeni bir günde hüsran yasiyorsunuz.adamlar ellerindeki e6 x7 gibi anna yüklü cihazları satmadan bu güncellemeyi sunmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?