15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sebebi ne olursa olsun "SONUÇ" kısmı aynı:
Nokia Türkiye ne zaman uygun görürse o zaman göreceğiz Anna'yı...

gözümüz aydın navi yine kilitledi kendini

halaa gelmedimii yaaa yuhhhh wala bu saatten sonraaa forever germanyyy

nokia türkiye sitesinde s3 lü cihazların anna tanıtımları verilmiş geldi gelicek gibi bi his var içimde eli kulağında güncelleme yakındır..

evet anna yüklü olarak gösteriyor cihazları.yakındır sanırım

[/URL] Uploaded with [/IMG]

telefonlardan herhangi bir s^3 cihazı seç orda

tamam buldum

[h=2][/h]
Symbian Anna İşletim Sistemi Symbian için Java Runtime 2.2Qt 4.7.3, Web Runtime 7.2 ,HTML 4.1Şebeke üzerinden (FOTA) ve İnternet üzerinden (FOTI) telefon yazılımı ve bağımsız uygulama teslimatı ile yazılım her zaman günceldirFlash Lite 4.0OMA DM 1.2, OMA Client provisioning 1.1 vs vs

ugur6565

Üye
bu gelecek olan güncellememi acaba yoksa

WebStyle

Üye
Bayramdan bir kaç gün önce mesaj atmıştım bu bölüme bayramdan sonra görüşmek üzere şeklinde.. Görüyorum ki değişme yok. Sadece gülüyorum artık Bundan sonra Nokia almayın bence. Zaten Nokia'yı zengin eden şımartan bizleriz..

de aramaya n8 yazdım ama n8 ile ilgili özellikler galeri kısmını felan acmıyoo ? sızde de öyle mi ?

----------Eklendi @ 19:35:42 ---------- Yazıldı @ 19:29:34 ----------

Geliyooo galiba

bende açılıyor işletim sistemi anna yazıyor ama biz göremedik henüz

anna güncellemesi için bu kadar beklediysek, belle güncellemesini beklemeye gerek yok çünkü gelmez bu gidişle

Neden bu kadar stres yapıyosunuz anlamıyorum euro2germany kurun taş gibi anna 3 haftadır kullanıyorum. Tek bir sorun bile yok abartısız. Güncellemelerinde yaptım, harika.

spartuas

Üye
Kuranlar için söylemesi kolay tabii
nasil kuranlarin soylemesi kolay sende kur seninde olsun. Tovbee simdi tartisma cikarma orjinali beklersen bekle sabret. Adam kurmus sizde kurun diye tavsiye ediyor. Ne sinirleniyorsun. Tabi sinirlen ama millete catma. Nokia ya cat. Bn kurdum ama bnm telefon rusya cikisli napiyim ben ? Ben simdi boyle kurdum diye bana soylemesi kolay diye demene hakkin yok. Olamaz bile. Bnm telefonumum rusya cikisli olmasini bnmi istedim ? Lafinizi bilinde konusun tamam ben sakinim....

Anna önümüzdeki haftaiçi gelecek sanırım...
Gelsin de kurtulalım artık yaa...
Belle'nin OVİ'ye fiilen çıkması ve Türkiye gelişine kadar sessizlik olur, biz de kafa dinleriz hiç değilse.

Dün Ovi suite bi baktım gelmiş ve kurdum Annayı