15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

telefonum rusya cikisli dil ingilizce

----------Eklendi @ 02:44:20 ---------- Yazıldı @ 02:43:44 ----------

belleyi sevdim derken gorunusde sevdim. Kurmadim daha

Hiç birşeyi görünüşüne göre yargılama içini bilmen gerekir aslında

biliyorum. Cogu program kurulmuyor. Kamera net degiilmis vs.vs belleyi sevdim gorunus olarak ama kurmadim.kurmicam

He şöyle ya millet annayı kurmayı denerken anası ağladı bide belle yi kurmayı denerseler kimler ağlar sen düşün buna bende dahilim

arkadaşlar ramazan bayramınızı ve zafer bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, nice bayramlara ulaşmayı temenni ederim. iyi bayramlar

----------Eklendi @ 09:30:27 ---------- Yazıldı @ 09:19:07 ----------

forumlarda böyle bir uyarı vardı o yüzden yazdım ben de anna üstune 14.2 sürüm atarken tel sapıttı düzeltremedim servise vermek zorunda kaldım sağ olsun (KVK) daki arkadaşlartelefonu açılamaz hale getirip 1200 tl karşılığında değişim yapacaklarını belirtip iade ettiler bende bir güzel (ANNA) larının hatırını sorup çeresiz geri aldım sonra forumlardakı arkadaşların da yardımlarıyla uzun uğraşlardan sonra tel. i hayata döndürmeyi başardık şimdi hiç sorunsuz çalışıyor euro 2 germany yüklü

anna kurban bayramına yetişirse bir koyunda onun için kesecem

symbian türkiyeye iki güncellemeyi birden (symbian anna -belle) sunacak.

hergün beklemekten sıkılmadinizmi gençler yükleyin alman annasini olsun bitsin. Bünyenizi sıktığınıza yazık

arkadaşlar navirfirmden durmadan bu uyarı alıyorum.2hafta oldu hep aynı uyarı.Acaba sorun benimle iligilimi yoksa navifirmd serverden kaynaklanıyormu???

Uyarı budur
Temel alınan bağlantı kapatıldı:Alma işleminde beklenmeyen hata oluştu

[COLOR=""][SIZE=""]anna güncellemesinin ingilizce versiyonunun özelliklerini okudum artık sertifikasız uygulamalarıda yükleyebilecekmişiz heralde birde siz bakın isterseniz nokia dan güncellemeye bakarken altta ingilizce versiyon yazıyordu oraya girdim güncellemeyle ilgili bilgiler vardı orada yazıyordu eğer sertifika sorununu çözdüyseler en sevindiyim haber bu benim ve güncellemenin boyutu 80 ile 128 mb arası değişiyormuş buda baya büyük bir güncelleme demek oluyor[/SIZE][/COLOR]

şu anda açık

jeki01

Üye
sabırsızlıkla bekliyoruz.

gokmena

Üye
variant sayıları (nokia care suite):
22.14: 468'den 472'ye çıkmış(halen 059d576 yok)
24.1: 50'den 99'a çıkmış