15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

kardeş yok daha nokıa nın sitesine gelmedi benim telfonu aldığımdaki sürüm son sürüm yazıoyo sadece navifirmden güncelleyebilirsin
teşekkür ederim bu ne ya burası mahşer yerine dönmüş herkez kendi derdine düşmüş kimse kimseye cevap vermiyor

forumda bir hareketlendi 2 gündür herkes nokia yı bekliyomuş

arkadaşlar yarım saat önce navi taraması yaptım tr hala gelmemişti şimdi tekrar denedim fakat navi'de Nokia care suite ve production external serverları açılmıyor sizce tr mi yükleniyordur

RedColt

Üye
ovi ye güncelleme geldiği zaman bilgilerimiz uygulamalarımız gidecek mi?

ayhan_44

Üye
tercih meselesi ben telefonu tanıdık telefoncudan aldım onlar halledecek kasmadan kendimi halletmiş olacağım bu işi
iyiymiş bizim burası küçük bi ilçe telefoncuya götürsem benim kadar anlamaz ancak satmayı bilirler

_ardaa

Üye
Birde Belle yüklüyorlarmış

Türe

Üye
iyiymiş bizim burası küçük bi ilçe telefoncuya götürsem benim kadar anlamaz ancak satmayı bilirler

adam bana kardeşim diyo kanki olduk abi kardeşiz biz senle diyo : bütün telefonlarımı ondan aldım olsun o kadar hatta 2 kere aynı sebepten servise yolladım telefonu ücret alması gerekirken almadı

nonamex

Üye
Yeni mi ya ben 1.5 aydır kullanıyorum sıkıldım bile

arkadaşlar benim merak ettiğim asıl konu navi'de ki sürümün tüm dosyalarını seçmemizin bi artısı var mı yok mu
kendinden seçili olanlara ?