15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Konu Sahibi
15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)
Yeni -

Symbian Anna 24.1 versiyonu TR olarak 15/09 da sunulmaya başladı.

Benim Yaptığım =

1- Navifirmden 24.1 Turkey i indirdim ( benimki siyah oldugu için Black'i indirdim );
( 2 nolu secenek hackli isteyenler için )
2- @belco2 arkadaşımızın paylaştığı http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...na-c6-01-rm-718_024-001-yeni-gunceleme-3-0-a-
2-540581.html dosyayı indirdim.. içerisinde çok dosya var ben sadece orjinalde olması gerekenleri aldım.
3- Phoenix ile Refubrish ile flashladım.. Şimdilik sorunsuz çalışıyor.. sorun olursa yazarım

( Açılış Logusunu (Resmini) @Belco2 koymuş. Kalpli malpli bişi bi onu sevmedim ama gerisi şimdilik güzel.. telefonu kapatırken hoşçakal demesi hoşuma gitti

Eski -

Symbian Anna 22.14 versiyonu için geçerlidir .

Euro2_germany lerden renginize göre olanı indirip yükleyebilirsiniz içinde türkçe'de var.. Ben şahsen öyle yaptım. Oviye Düşerse ordan yeniden yüklerim..

C6-01'i Hackli olarak kurmak isteyenlerde @Ricochet arkadaşımızın paylaştığı linkten hackli uda dosyasını indirip yükleyebilir. Bilmeyenler için nasıl yapılacağı orada anlatılmış. Ben yükledim sorunsuz çalışıyor.

http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modifiye-fw-bolumu/symbian-anna-hackli-uda-c6-01-a-535168.html

Ovi Store'dan Uygulama vs indirken 13 Mb ek paket indirmesi gerekiyor denen uygulamaları ancak telefonun dilini ingilizce yaptıgınızda yükleyebilirsiniz.

Tepkiler: Okan Ç., rafet383838, cgrylmz7 ve 1 kişi daha

_ardaa

Üye
v22.14 Anna yüklenmiş ama henü tüm Country kodlar yüklenmemiş biraz daha bekleyeceğiz.

aras248

Üye
siteyi tam link olarak yazarmısın

cgrylmz7

Üye
arkadaşlar navifirm'den yüklemek bi sorun teşkil etmez demi ? birkaç güne bizim ülkemizin kodu falanda yayınlanınca alıp yükleyelim en iyisi demi ? eğer oviden yüklemekle aynı ise yani ?

Tepkiler: Gurkan911

Türe

Üye
evet yavaş yavaş çoğalıyor çok heyecanlandım c7 sonunda hakettiğini bulacak

adela

Üye
Navifirmin ne oldugunu bilmiyorsan Ovi Suite gelmesini beklemelisin. site derken neyi kastettiğinden anlamadım açıkcası.

arkadaş;
nasıl nereden bakıyorsunuz diyor?Navifirm proğramsa onu da söyliyever bir zahmet.. bilmiyordur..

Türe

Üye
S^3 genel bölümüne girip S^3 telefonlara flash atma konusu var ordn öğrenebilir

Konu Sahibi
arkadaş;
nasıl nereden bakıyorsunuz diyor?Navifirm proğramsa onu da söyliyever bir zahmet.. bilmiyordur..
tamam işte bende onu dedim. navifirm ile bilgisi yoksa bilmediği bişi yapmasın dedim sitesinden indirebilirsiniz navifirmi. ama bu işlerle ilgili bilginiz yoksa Ovi Suite gelmesini beklemenizi tavsiye ederim.

ss06

Üye
sonunda yaw yayınlanmaya başladı bakalım telefon üzerinden ne zaman güncelleyebilecegiz

_ardaa

Üye
o zaman bugün içinde tüm kodlar için yüklenir, hadi bakalım sonunda gözümü aydın.

Türe

Üye
hayırlısı

Tepkiler: septisist
ben resmi annayı beklicem ovi suitten güncellerim artık

Tepkiler: septisist

_ardaa

Üye
En fazla 1 hafta içinde Ovi Suite'de gözükür zaten.

cgrylmz7

Üye
öyleyse bi hafta diyeceğiz,yok yokk 10 gün diyelim biz en iyisi ) dosyalarımızı falan yedekleme işlerine baslayalım

accman

Üye
hadi gözümüz aydın

beyler şuanki sürümden anna'ya geçerken death flash atmak gerekli midir?
direkt flashlayınca sorun olmaz değil mi?