1460. Günüme Son 3.Gün !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
1460. Günüme Son 3.Gün !
Merhabalar güzel Maxicanlarım :) Maxicep.com serüvenimizin 1460.gününü(4.yıl) beraber kutlayalım. Foruma öncelikle correctboys sonrasında ugLypRince ve son olarak MiNYON kullanıcı adlarıyla üyeliğimi bu zamana kadar tek bir ban veya uyarı almayarak bazen aktif bazen işlerim sonucu pasif olarak devam ettim foruma , bu forum bir candır dostluktur , kardeşliktir. çok arkadaş tanıdım çoğu ayrıldı , çok tanımasanız da sıkıntısı olanlara yardımcı olmaya çalışıyorum ve aktifliğimi mobil üzerinden devam ediyorum . 10 Ocak 2009 Cumartesi günü açtığım hesabımı 7 Ocak 2013 tarihine kadar getirebildim , kısmetse 3 gün sonra(10.01.2013) foruma 3.yılımı tamamlıyor 4.yılımıza adımımızı atıyoruz. Herkese teşekkür ederim .

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
tebrik ederim nice senelere hep beraber

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
CABBAR

CABBAR

Üye
Birlikte Nice yıllara

MeLih_061

MeLih_061

Üye
Daha nice senelere..

Astrosman

Astrosman

Üye
Tebrikler hocam.. :)

doctorrr

doctorrr

Üye
Nice senelere...

Heroata

Heroata

Üye
Nice yillara ;)

KayraBey

KayraBey

Üye
Nice senelere...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Tebrikler birlikte nice senelere inşallah.

CABBAR

CABBAR

Üye
1 Haftadır son 3 gün yazıyor ehe ehe :ehe

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Tebrikler birlikte nice senelere inşallah.

inşallah , hep berabere , :tşk:

- - - Eklendi - - -

1 Haftadır son 3 gün yazıyor ehe ehe :ehe

yanlışın olmalı konuyu 07.01.13 tarihinde açtım üyelik tarihimde 10.01.09. . Yani yarın tam 1460 gün oluyor sorun nerede ?söyle de düzeltelim?sen konu ne zaman açılmış görmen de problem olmasın konu 2 ocakta değil 7 ocakta açıldı.

- - - Eklendi - - -

10.01.2009
10.01.2013
hayırlı uğurlu olsun 4.yılımız.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Geçte olsa hayırlı olsun :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
nice senelere :)eski mesajlarınızı görürdüm hep gerçekten çok değerli bir üyesiniz aktif olduğunuz dönemde burada olup sizinle tanışmayı çok isterdim :)

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
nice senelere :)eski mesajlarınızı görürdüm hep gerçekten çok değerli bir üyesiniz aktif olduğunuz dönemde burada olup sizinle tanışmayı çok isterdim :)

eski kullanıcı adınız var mı ? beni duygulandırdınız çok sağolun .her türlü tanışırız ;)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
kısmetse 3 gün sonra(10.01.2013) foruma 3.yılımı tamamlıyor 4.yılımıza adımımızı atıyoruz. Herkese teşekkür ederim .

Öncelikle tebrikler.
Ancak 3. yılını değil 4. yılını tamamlamışsın.
(2010 Ocakta 1 yıl, 2011 Ocakta 2 yıl, 2012 Ocak 3 yıl, 2013 Ocak 4 yıl tamamlanmış)
5. yıla girmişsin. Hayırlı olsun. :oke:

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi

Öncelikle tebrikler.
Ancak 3. yılını değil 4. yılını tamamlamışsın.
(2010 Ocakta 1 yıl, 2011 Ocakta 2 yıl, 2012 Ocak 3 yıl, 2013 Ocak 4 yıl tamamlanmış)
5. yıla girmişsin. Hayırlı olsun. :oke:

evet doğru 365x4 =1460 günü doğru ama yılı eksik yazmışım , 4.yıl tamamlanmış 5.yıla ayak basmışız uyarı için :tşk: normalde matematiğim iyidir ama burada duraksamışız bu güzel günde mutluluktan heyecandan olmalı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...