14 Yaşındaki Kızlarını Pazarlamışlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
14 Yaşındaki Kızlarını Pazarlamışlar

İzmir’in Kiraz ilçesinde, karın ağrısı şikayetiyle hastane götürülen 14 yaşındaki bir kızın hamile olduğunun anlaşılması üzerine başlatılan soruşturma sonucunda, kızın anne ve babasının da aralarında bulunduğu 13 kişi tutuklandı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Kiraz’ın Olgunlar köyünde yaşayan ve karın ağrısı şikayetiyle Kiraz Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 14 yaşındaki G.Ö’nün 10 haftalık hamile olduğunu belirlenmesi üzerine doktorlar, olayı savcılığa intikal ettirdi. Kiraz Jandarma Komutanlığınca yapılan soruşturma sonucunda kızın, para karşılığı erkeklerle birlikte olduğu iddia edildi. Soruşturma sonucu 15 kişi gözaltına alındı ve Kiraz Adliyesi’ne sevk edildi. Gözaltına alınanlardan, aralarında anne ve babanın da bulunduğu 13 kişi tutuklandı.

Anne N.Ö. ile baba H.Ö’nün olaya göz yumdukları ve yetkili mercilere durumu bildirmedikleri gerekçesiyle, M.K, H.İ.C, Y.C, M.A, H.D, M.Y, A.A, H.D, R.E, A.D, N.K. da G.Ö’nün ifadesi ve yüzleştirilmeleri üzerine kızla ilişkiye girdikleri gerekçesiyle tutuklandılar. 13 kişi Ödemiş Cezaevi’ne gönderildi.

Kızla ilişkiye girdiği gerekçesiyle tutuklananlar arasında 75 yaşında bir kişinin de bulunduğu, hamile kızın bebeğinin babasının, yapılacak DNA testi sonrasında belirleneceği kaydedildi.

Kız çocuğunun, İzmir Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce koruma altına alındığı öğrenildi.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Böyle haberleri okuyunca gerçekten çok kötü oluyorum... E be kızcağız , sana zorla mı tecavüz edildi , bu ülke de yargı var..Git polis abilerine önceden şikayet etseydin ya..!

Şimdi hayatıncan boyunca çekeceksin , tecavüzcünle evleneceksin..! Bravo....

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Teşekkürler,Allah ıslah etsin,başka ne desem bir faydası yok.

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
DiaBLoS™;1704117' Alıntı:
Şimdi hayatın can boyunca çekeceksin , tecavüzcünle evleneceksin..![/QUOTE]

Nasıl Kelıme Yahu :ss Evlenmesin Bile O Pislikle :ss

arslansem

arslansem

Üye
Mynette sabah okumuştum..Karın ağrısı şikayeti..Üstelik 14 yaşında..Hergün artık şaşırmam dediğim şeyler yeniden tazeleniyor sanki..

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Gündem de, Hep Bunlar. Bende Gerçekten Üzülüyorum.
Ne Biçim Anneler ve Babalar Var. Hiç Mi Allah Korkuları Yok,
Anlayamıyorum Insanlardan Nefret Eder Oldum Artık.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Akıllı olmak lazım ...

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
:(:(:( cok yazık

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Çok yazık. Ailesi kızını nasıl pazarlayabilir ya? Bu hangi kitaba veya hangi akılla sığar?

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Direk idam abi, niye kaldırdılar bu idamı bilmemki...
İdam olsa bunların hepsi azalır emin olun...:@

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Evet Eskı Idam Kaldırılmasaydı Bu Kadar Olmucaktı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...