14 Yaşındaki Çocuğa Çarpıp Kaçtı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
    Konu Sahibi
14 Yaşındaki Çocuğa Çarpıp Kaçtı
Çorlu`da meydana gelen olayda, yolun karşısına geçmek isteyen 14 yaşındaki çocuğun ölümüne neden olan sürücü yardım etmek yerine kaçmayı tercih etti.

Olaydan sonra kaçan sürücü emanet aldığı arabanın sahibini arayarak bir çocuğa çarparak ölümüne neden olduğunu söyledi. Polis kazadan sonra kaçan sürücüyü arıyor. Edinilen bilgilere göre Çorlu Nusratiye Mahallesi'nde ikamet eden 14 yaşındaki Sedat Karabay henüz belirlenemeyen bir nedenle Çorlu - Çerkezköy yolunda karşıdan karşıya geçmek istedi. Bu sırada talihsiz çocuğa Çerkezköy istikametinde seyreden E. Ç. idaresindeki 59 US 892 plakalı otomobil çarptı. Görgü tanıkları kaza sonrası yardım etmek amacıyla durdu, çocuğa çarpan araç sürücüsü ise kaçmayı tercih etti. Talihsiz çocuk olay yerinde hayatını kaybederken geriye olay yerinde ayakkabısının bir teki kaldı.

Yapılan inceleme ile belirlenen araç plakasından yola çıkan polis ekipleri kısa süre sonra araç sürücüsüne ulaştı. Sahibi T.D. aracını E.Ç. isimli şahsa emanet olarak verdiğini söyledi. T.D., polise verdiği ilk ifadede kazanın ardından E.Ç.'nin kendisini aradığını, endişeli ve panik içinde bir çocuğa çarptığını söylediğini belirtti. T.D., E.Ç.'nin telefonda, "Galiba bir çocuğa çarptım. Çok hızlıydım, ölmüş olabilir. Ehliyetim yok. Lüleburgaz'dayım. Polise haber verme, bu işi halledelim" dediğini öne sürdü.
Polis kazanın ardından kayıplara karışan sürücü E.Ç. ve emanet olarak aldığı 59 US 892 plakalı lacivert renkli otomobili arıyor.


 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt