14 Şubat Sevgililer Günü Mü?

Konu Sahibi
14 Şubat Sevgililer Günü Mü?
14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ MÜ ?

* 270 yılında Aziz Valentinus adlı rahibin, Roma İmparatoru II. Cladius tarafından kafası uçuruldu.

* 226 yıl sonra 496'da ise Papa Gelasius, 14 Şubat'ı Aziz Valentin Günü ilan etti.

* Aziz Valentinus Yortusu, 19. yüzyıla gelindiğinde; Amerikalı Esther Howland'ın ilk Sevgililer Günü kartını göndermesinden bu yana farklı biçimde kutlanmaya başlandı...

Hadi sevgililer gününüz kutlu olsun.......!

Tepkiler: BLasTeaR, Alo_Azrail, CeRRaNo JoZAeF ve 1 kişi daha

KayraBey

Üye
İstediğini yaz bugünü kutlayacak olan yine kutlar...

Tepkiler: ___kaptan___ ve Alo_Azrail
Şuan bahse konu olan gün emperyalist devletlerin müslüman halka giydirmesidir. Adama kandil günü camiye git desen gitmez. Aslımız neyse onu yapalım.

Tepkiler: ___kaptan___ ve Dede
#14şubatparatuzağı

Tepkiler: ___kaptan___
    Konu Sahibi
İstediğini yaz bugünü kutlayacak olan yine kutlar...
Kutlayan kutlasın abi kimseyi bugünü kutlamayın diye dayatamayız; tesadüfen nette aradım 14 şubat'ı bu bilgi gözüme çarptı paylaşmak istedim yani

Tepkiler: Alo_Azrail
Birbirini sevmiş iki insan için belirli veya belirsiz zaten bir gün yoktur. Maksat bu günü anmaksa hergün iki insan için sevgililer günüdür. Bunu para tuzağına çevirmeye çalışıyor büyük şirketler. Tamam seviyorsundur ama belirli bir günde biton para harcayacağına iki ekmek al karşılıklı bir sofrada dünyanın herşeyini bırakıp yemek ye ondan daha iyidir. En azından karın doyar[emoji23]

Tepkiler: ___kaptan___ ve Alo_Azrail
bizim kadar özenti bir toplum yok üzülüyorum halimize resmen asimilasyon olmuşuz
gerek din konusunda gerekse moda yemek yaşam stili herşey özenti oldu

vaterfa

Üye
donme dolap gunu giye duydum reklamda ama

Konu Sahibi
: aynen öyle kardeş hiç olmadı sevdiğin kişi ile tanışma gününüzü kutlayın sevgililer günü niyetine dmi yani
bizim kadar özenti bir toplum yok üzülüyorum halimize resmen asimilasyon olmuşuz
gerek din konusunda gerekse moda yemek yaşam stili herşey özenti oldu
Katılıyorum

Tepkiler: Alo_Azrail

BLasTeaR

Üye

Öyle miymiş? inan ben de sonradan duydum pf
Yalnız geçen bu yılımız da Kutlu Olsun!
Yalnızlığa mahkumuz!

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
okuldayken bu tip orginizasyonlar olurdu, demekki katılmayışımın bir sebebi varmış şimdide yok yıllarca da olmasın