14 ay garantili n97 beyaz 32gb

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xaneon

Üye
    Konu Sahibi
14 ay garantili n97 beyaz 32gb
Fazla olduğu için satıyorm.üstünde hafif kılcak çizikler var.onun haricinde telefonda hiçbir sorun yok.
Tamir vs görmemiş temizdir.son sürüm yüklüdür.kutu içeriği tamdır(belgeler,kulaklık ,şarz cihazı,usb kablosu vs).fiyat sondur.
Istanbul bağcılar ve bursa elden teslim edilir.14 ay daha garantisi vardır...

Fiyat:630ytl...

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
fiyat iyi ...maaşı alınca alsammı napsam :)

gbphakan

Üye
kardeş fiat yüksek degilmi sıfırı 1000 lira heryerde ve benim arkadaşım alı 570 12 ay garantili inan sıfır diye yutturdu banada çünkü sıfırdan tek farkı faturası olup tarih yazması bende düşündüm ama siyah vardı bayaz bakıyom fiatın yüksek gibi geldi kardeş az indirsen fiatı düşünüle bilir saygılar ve n97 sıfırı 1 ay sonra n8 geldikten sonra fiyazı daha da düşücek onuda düşün derim takip ediorsan nokiayı 6 model geliyo n8 en iyisi ok ................

xaneon

Üye
    Konu Sahibi
hocam suan fiyatı araştır.650-800 arası ikinci el fiyatı war.Üründe garantili ve kutusu vs hepsi icinde aslında ürünü ben bu fiyata arkadaşımdan aldım.Kullanıyordm babamdan wave hediye gelince fazlalıga cıktı buu...

okumus_43

okumus_43

Üye
Bence bi touch screen telefonda en ufak bi cizgi varsa at çöpe 5 para etmez ama düşünen olur elbette...

xaneon

Üye
    Konu Sahibi
cizik derken hafif yani her kullanıcıda olan cizikler,ok senn atarsnn tlfu dostum...

futbol123

futbol123

Üye
5800 ıle takas olurmu farkını tamamlarım

xaneon

Üye
    Konu Sahibi
fiyat 630a düşmüştür...

ozi44

Üye
kvklı n95 8gb ustune 200 tl verırım

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
fiyat çok mu sen bakmıyorsun heralde ikinci elleri en dandikleri 600 den aşağı deil

xaneon

Üye
    Konu Sahibi
ürün satılmıştır...

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Satış Gerçekleştigi için konu :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt