1300 Dereceye Çıkabilen Jet Çakmak.!! KARGO DAHİL 12 TL!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emrebozuyuk

Üye
    Konu Sahibi
1300 Dereceye Çıkabilen Jet Çakmak.!! KARGO DAHİL 12 TL!!
Bugün; 0:56:30 Seçtiğiniz mesajın linkini aşağıdaki kutudan kopyalayabilirsiniz.

ÜRÜN HAKKINDA:

*Kolay kullanım ve uygun fiyat.

* Rüzgarda sözmez, puro vs yakmak için idealdir.

*Cam, bakır, alüminyum vs eritir.

*Mutfakta, hobi amaçlı, lehim yaparken çok işinize yarıyacak.

*Emniyet kilidi ile rahat ve güvenli kullanım.

*Mangal, şömine yakarken çok rahatlıycaksınız.

PAKET İÇERİĞİ:

*1 Adet jet çakmak.

--Sormaktan çekinmeyin! Sorularınız en kısa sürede cevaplanacaktır.--
--Ürünler kesinlikle sıfırdır. İkinci el mal satışımız yoktur.--

KARGO BİLGİSİ:
Mesai saatleri içinde verdiğiniz siparişler herhangi bir engel çıkmadığı takdirde aynı gün kargolanır.

SORULARINIZ İÇİN:[email protected]

ediesel

Üye
Kardeş çok pahalı demişsin ya. Bu senin dediğin çakmaklardan da envayi çeşit var hem daha ucuz hemde free shipping.

emrebozuyuk

Üye
    Konu Sahibi
15-20 iş günü beklemeyi sorun etmeyen arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun demek kalır sadece bana. kargo ücreti ve ürünün satış fiyatını ve beklemeyi düşünürseniz çok bişey istediğimi düşünmüyorum. ilginize teşekkürler bu arada.

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Sigara içmem fakat ilk defa bir çakmak bukadar hoşuma gitti :) Size kişisel mail adresimden bir mail attım. Dönüş yaparsanız sevinirm.

emrebozuyuk

Üye
    Konu Sahibi
mail cevaplandı. ilginize teşekkürler. beğeneceksiz emin olun. şimdiden hayırlı olsn.

emrebozuyuk

Üye
    Konu Sahibi
cevap yollandı. ilginize teşekkürler.

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Cevap verilmiştir. Teşekkür ederim. :)

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
20.07.2010 - 13:00 itibari ile göndermiş olduğunuz kargo elime ulaşmıştır. Kapıda ödeme şekli ile 15 TL ödenmiştir. Göndermiş olduğunuz ürünü çok beğendim, test ettim çalışıyor. Bir kusuru var o da çakmağı paketten açtığımda gazı dolu değildi. Çokaz dibinde gaz vardı.

Tekrar teşekkür ederim...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Normal gaz oluyor mu yoksa özel gazı mı var, benim de çok dikkatimi çekti bu ürün :hmmm

OğuzcanAbi

Üye
silah gibi çakmak

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Normal gaz oluyor mu yoksa özel gazı mı var, benim de çok dikkatimi çekti bu ürün :hmmm

Milyoncularda 1-2 TL' ye satılan çakmak gazı tüpleri ile dolum yapabiliyorsunuz. :) İşyerinde herkes hastası oldu :ehe

emrebozuyuk

Üye
    Konu Sahibi
gazı doldurmak problem değil. 1 tüp ile 10 defa dolduruluyor ve tüp 1 tl parasında değilim ancak kargo dolu olunca almıyor sorun çıkarıyor. dibindeki de denemek için bastığım gaz. beğenmenize sevindim güle güle kullanın.

--------------- Ekleme ---------------

işyerinde beğnen arkadaşlarınıza da verelim :)

azizcarman

Üye
almak istiyorum ama pm atamıyorum malesef aktif değilmişim :s cvp yazarsanız konuşalım almak isterim

selmangulec

selmangulec

Üye
deal extreme , vb. tarzı yurtdışı sitelerinden ürün aldım dilim yandı. 15-20 gün dendi ama 5 aydır alamayan, 2 ay sonra gelen ve benim de var 30 gün olacak ama hala yok ... (şanslıysanız erken gelebilir ama tersi olursa , sabredebilene ...)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...