13 Yaşındaki Kız Doğum Yaptı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
13 Yaşındaki Kız Doğum Yaptı

Haber Turu

13 YAŞINDAKİ KIZ DOĞUM YAPTI
Konya’da birlikte yaşamaya başladığı kişiden hamile kalan 13 yaşındaki kız doğum yaptı.AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Malatya’da yaşayan E.Ç. (13) 3 yıl önce telefonla tanıştığı Konya’dan N.D. (29) ile yaklaşık bir yıl önce kaçarak Akşehir ilçesi Karabulut köyünde yaşamaya başladı.Bir süre sonra hamile kalan E.Ç, doğum sancıları artınca Akşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından E.Ç, Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.E.Ç. 34 haftalık hamileyken normal doğum yaparak bir kız çocuğu dünyaya getirdi. E.Ç’nin sağlık durumunun iyi olduğu, 2 kilo 200 gram ağırlığında dünyaya gelen bebeğin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.E.Ç’nin yaşının küçük olması nedeniyle gözaltına alınan N.D, savcılıkça alınan ifadesinin ardından serbest bırakıldı.E.Ç’nin ifadesinde 1990 doğumlu olduğunu söylediği, ancak ailesi nüfusa geç kayıt ettirdiği için yaşının küçük göründüğünü ifade ettiği öğrenildi.Kendi isteğiyle severek kaçtığını belirten E.Ç’nin kemik yaşının tespit edileceği, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü kaydedildi.

zibidi39

zibidi39

Üye
ne pıslık bı mıllet olduk bız ya utanıyorum kendımden

passiv€ aggressiv€

Üye
13 yaşında... daha cocuk be o yazık ya nasıl bi iştir bu anlamıyorum :(

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ergenlik çağına girmiş belli normal evlilik yapsalardı bir sorun olmazdı..

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
İyice bozulmaya başladık...

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
sapıklıktan başka bişi degil bu

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bu konuya yorum yazacağım için profilimden uyarılacağım büyük ihtimalle :hmmm
13 yaşındaki bir kız 29 yaşındaki bir adamla nasıl kaçabiliyor???
Senin adamlığın bu mu yani??
Ailesinde de büyük bir suç olduğu kanaatindeyim ayrıca.Neden diye sorarsanız 13 yaşındaki bir kıza ailesi her alanda destek çıkmalı,daima yanında olmalı ve en önemlisi kızının ne yaptığını kiminle gezdiğini bilmeli veya farketmeli.3 yıldır telefonla tanıyor ve ailesinin haberi yok ya daha birşey diyemiyorum ....
Birşey olmaz derler olunca da ""aaa bak görüyor musun ne yapmışlar kıza"" derler .

'Davut

'Davut

Üye
artık normal gelmeye başladı bana

arslansem

arslansem

Üye
Kendi arzusu sözkonusuysa kim ne diyebilir ki :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...