13 Mayıs 2014 Boğa Burcu Yorumu

Sponsorlu Bağlantılar

mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
13 Mayıs 2014 Boğa Burcu Yorumu
Duygusal ve alıngan bir tavır içinde olabilirsiniz. Fakat sorumluluklarınızı gerçekleştirmek için daha fazla gayret göstermeniz gerekebilir ve sabırlı olmalısınız. Kariyer yapmak ve sosyal statüsünü yükseltmek isteyenler yeni atılımlarda bulunabilir ve fırsatlarla karşılaşabilirler. Aslında kendinizi güçlü hissedecek ve girişimde bulunmak için kuvvetli arzular duyacaksınız. İsteklerinizin peşinden gidebilir ve güç sahibi olanların desteğini alabilirsiniz. Özellikle burcun birinci ve ikinci on günlük devresinde doğmuş olanlar alım, satım ve yatırım benzeri konular ile ilgilenebilir ve karşılaştıkları kişilerden etkilenebilirler.

Boğa Burcu Genel Durum

Çok sayıda konuyla ilgilenmenizin gerekebileceği yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Yine de günün temposuna kısa sürede ayak uydurabileceksiniz. Hızla gelişen olaylara ani tepkiler vermeniz gerekirse endişelenmeyin; hamleleriniz isabetli olacaklardır.

Boğa Burcu Kariyer Durumu

İş hayatınızda bir süredir destek elemanı arıyorduysanız, bu kişiyi bugün bulabilirsiniz. İşe bir sekreter, asistan veya benzeri bir çalışan alabilir, uzun vadede bu kişinin faaliyetlerinizde vereceği destekten de son derece memnun kalabilirsiniz.
 


Üst Alt