Salihyet
Üye
-
Konu Sahibi
-
™ мγdяєaм;1584563' Alıntı:Evet Pazar Olmasında Da Çok Isarcısın Nese Sağlık Olsun
İnşallah bu sefer güzel olacak, sıkı tutacağım işi..Hakketen ha niye katılılım olmuyo buluşmalara ben İstanbul'da olsam kesin gelirdimde
Her yıl çok yoğun katılım olurdu, yeni üyelerimiz biraz çekingen ama itiraf edeyim imrendirdin şimdiŞöyle topluca gezin,eğlenin,sohbet edin,fotoğraf çektirin,siteye ekleyin biz de görelim yahu
Bu kaçıncı organizasyon ama hiç katılım olmuyor.Buluşmalar o kadar ayarlanıyor,düzenleniyor.Bunu yapana ayıp oluyor yani.İstanbul da olsam her buluşmaya gelmeye çalışırdım.Bu buluşmaya bu kadar üyeye sahip bi siteden İstanbulda yaşayan en az 10-15 kişi gitmeli.Maxicepliler uyanın!!!
Salihim Persembe dönüyorum Istanbul'a. Sanırım katılabilirim aranıza. Ayrıntıları konusuruz. Gelirse Vildanı da getiririm.
Bılıyorum Defalarca Olduğunu % 95 i Geliyorum Bende ...Buluşmaya gelmek isteyen herkese kapımız açık defalarca program yaptım, bu son organizasyon zaten..
Ben duruma göre bakıcam.Katılımcı sayısına göre cuma günü çıkacağım tatilimi ekip gelebilirm.
™ мγdяєaм;1586232' Alıntı:Her Konuda Bunu Dıyosun Amaa Olmaz Kie
Demekki Katılıım Sayısı Az Olsa Bizi Takmayıp Gelmiceksin Öyle Olsun Bakalım
13 eylüle bu buluşmayı yazıyorum programıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?