enesrsln
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kardeş 1250 TL S4 nerede var ?1250 tl s4 tek gecerim
Alacağım telefon 3 yıl içinde çıkacak olan oyun ve uygulamaları açsın istiyorum. Kasma filan olmaması önemli oyunlarda. S3 mü diyorsunuz yoksa Nexus'a mı yönelmeliyim ? Xperia SP nasıl bir cihaz ? LG Optimus G 1500 TL değer mi ?
Xperia SP demek için, girdim
Performansı gayet yeterli, Şuanki oyunları açar, ileride de epey açar. (f/p telefonu olduğu söyleniyor, ben de öyle düşünüyorum.) S3den daha iyi skorları. Kamerası hakkında kötü şeyler duydum yalnız safsata olduklarını düşünüyorum, yine de duyduklarımı yazıyorum ki objektif olalımBakarsınız, denersiniz, yeterlidir bence. Çünkü elimdeki cihazda Xperia 8mpix, bu da o şekilde ve çok daha iyi bir cihaz ve kötü bir lens koyacaklarını düşünmüyorum. Tasarımı da çok hoş bence.
Bir araştırın, beğenirsiniz diye düşünüyorum.
Yalnız 3 yıl güncelleme almaz, 3yıl gider mi bence gider. 3 yıl güncelleme desteği istiyorsanız nexus 4den başka çareniz yok. Yalnız SP'nin diğer multimedya özelliklerinin daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Galaxy S3'de beni korkutan 1 GB ram olması. şimdi sorun çıkarmasa bile telefonu 2-3 sene kullanmak zorundayım. İleride çıkacak oyunlarda sorun yapabilir diye düşünüyorum. O yüzden nexus daha yakın geliyor. Sizin düşünceleriniz neler ?
Bu mesajı yeni gördüm, neyse...
Ben S3 demiyorum, açıkcası. SP'yi anlattım zaten 3 yıl içinde çıkacak çoğusunu açar, ama 3.yıl çıkacak gelişmiş oyunlarda grafikleri düşürürsün mesela, ya da daha iyi oyunlarda kasar. Nexusun oyun performansı daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. Ama nexus mu sp mi tercih ederdin dersen ben olsam SP tercih ederdim. LG Optimus G'ye ise bence o para değer, güzel bir cihaz, biraz notelara benziyor, hoş bence. Optimus G ile Nexus 4de bir de Xperia Zdeki donanım aynı.
Xperia SP'de de beni korkutan şey 4 çekirdek yerine çift çekirdek olması. Bu sene sorun çıkarmasa bile 1-2 sene sonraki oyunlarda beni hayal kırıklığına düşürebilir.
2sene de belki gider de 3de sanki 1gb sorun olurmuş gibi, teknoloji çabuk gelişiyor :/
O zaman bence SP'yi S3'ü unut. Ki S3ün arayüzü de çok ram yiyor. Alabiliyorsan Optimus G güzel cihaz
Alabilirsem Optimus G alacağım. Alamazsam da Nexus alırım diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?