12 yaşındaki öğrencisiyle basıldı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
    Konu Sahibi
12 yaşındaki öğrencisiyle basıldı!
ABD'de bir kadın öğretmen, ilköğretim öğrencisi olan 12 yaşındaki öğrencisiyle seks yapmaktan tutuklandı. ..

Florida'da bulunan Mango İlköğretim okulunda beşinci sınıfların dil dersine giren ve aynı zamanda 'yılın öğretmeni' seçilen 29 yaşındaki Ethel Anderson,12 yaşındaki öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdiği ortaya çıktı.

Geçtiğimiz 25 Şubat'ta 12 yaşındaki öğrencisine seks içerikli mesaj atan öğretmen, çocuğun annesine yakalandı. Oğlunun telefonunda öğretmeninin cinsel içerikli mesajını okuyan annesi şok geçirdi.

Olaydan sonra oğlunu sorguya çeken anne, çocuğunun öğretmeniyle 3 aydır seks yaptığını öğrendi. Çocuğun annesi Hillsborough Şerif Ofisi ile irtibata geçti.

Gözaltına alınan öğretmen çocukla oral seks yaptıklarını itiraf etti. 4 yaşında bir oğlu olan kadın öğretmen,oğlancılık, iffetsizlik ve şehvet uyandırıcı sarkıntılık suçlamasıyla cezaevine gönderildi.

Geçtiğimiz cumartesi günü belirlenen 50 bin doları yatıran kadın şimdilik serbest bırakıldı.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
haberin basini okuyorum ya turkiye degilse rahatliyorum bizim ulkemizde olunca zoruma gidiyo

Metin MF

Metin MF

Üye

Revengeful

Emekli Yönetici
ABD'li kadın öğretmenler bunu hep yapıyor. Salgın galiba

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
    Konu Sahibi
ya bu abd çok pislik ve ahlaksız bir yer

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye

İnsanlık suçu kardeşim bu... Ha Türkiye'de olmuş ha ABD'de olmuş ne fark eder? Faşizme ne gerek var?

sakon ol dostum beni ilgilendirmiyor ordaki olay ilgilendirmek zorundami dusunce ozgurlugunu kisitlamaya ne gerek var onlar aliskanlik yapmislar senn benim gibi bakmiyolar olaya

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
    Konu Sahibi
baban böyle haberleri görmediyse sorun yok furkan :)

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
    Konu Sahibi
burda üye mi yoksa :) :) daha böyle haber paylaşımı yapmam :) :)

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
    Konu Sahibi
o zaman sikinti yok furkan :) vize pasaportunu hazırla :) :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...