12 Nisanı bekleyin diodunuz!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
12 Nisanı bekleyin diodunuz!
bekledik alakalı hiç bir konu yok şu an.hani bir sürü güncelleme gelecekti symbianlara

hoss

hoss

Üye
rezalet arkadaşım bu kadarını söyleyeyim sana , hala nokia ya güvenip medet umanları anlamıyorum , nokia hala 680 mhzli 256 mb ramli 8mp otofokussuz rezil cihazlar cıkarmaya devam ediyor.Kısacası nokia ya güvenen don gömlek ortada kalır :ehe

• Beğen
Tepkiler: LuckyDALT0N

dehshet

Üye
2 ay sonra çıkıyormuş haziranda diorlar ama belki 3-5 ayda olabilirmiş benim kanımca seneye bu zamanlar gelir|-)

61semih

61semih

Üye
:aha: :d:

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Yine biri yem attı balıklar ardından gitti oltaya takıldılar. Ama merak etmesinler seneye bu zamanlar Nokia telefonlar çiğ köfte yoğuracak, çay demleyecek hatta ve hatta menemen yapacak ve makarna yapabilecek. :ehe

61semih

61semih

Üye
nokia çiğ köfte yoğuracak, çay demleyecek hatta ve hatta menemen yapacak ve makarna yapabilecek diyorsunda kerdesım bunlarıda cok yavas yapar rakıplerı mantı yapar börek yapar dahada hızlı yapar :)

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
rezalet arkadaşım bu kadarını söyleyeyim sana , hala nokia ya güvenip medet umanları anlamıyorum , nokia hala 680 mhzli 256 mb ramli 8mp otofokussuz rezil cihazlar cıkarmaya devam ediyor.Kısacası nokia ya güvenen don gömlek ortada kalır :ehe
don gölek he resimden belli oluyor sende bütün forumu dolaştın biliyormusun nokiayı kötülemek için hemde kötü bi niyetin yok biliyorum arkadaşım bütün forumu dolanarak telefonunun modelini göstermeye çalışıyorsun görmemişin telefonu olmuş gitmiş ......... :ehe:ehe:ehe

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Videolar görseller yayınlandı az daha sabır.

Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
aga sabır taşı çatladı derken 'Nokia Drop' isimli bir symbian s60v5 ve s60v^3 altında uygulama çıktı.hayırlı olsun.

V/RS

V/RS

Üye
bu ne ki ?

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
devamı gelir inşallah

Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
s60v5 destek bölümünde açıklaması var

----------Eklendi @ 21:29:42 ---------- Yazıldı @ 21:27:51 ----------

'Nokia Maps' ücretsiZ NAVİGASYON İLE BİRLIKTE YENİ GÜNCELLEMESI GELDİ 3GÜN ÖNCE.YAZLM GNCLLEMEDEN İNDİRİN

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
aynen katılıyorum.ben uzun süredir telefon almıyordum,nokianın eski telefonlarına bakınca hala aynı kalitede sağlamlıkta sanıp nokia aldım şimdi pişmanım.nokiaya güvenmeyin.telefonu ilk zamanlar haz verir sonradan çile çektirir.servisindende beklediğiniz ilgiyi göremezsiniz.5 ay oldu 5130 alalı telefon 3,5 ay serviste ve tüketici haklarında kaldı :D

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
arkadaşlar nokiayı bu kadar küçümsemeyin teknoloji yi bu kadar yakın takip eden biri olarak size sadece şunu soyleyeyim çok yakında mükemmel bir bomba bekliyorum ve devamı gelecek

zaza

zaza

Üye
arkadaşlar nokiayı bu kadar küçümsemeyin teknoloji yi bu kadar yakın takip eden biri olarak size sadece şunu soyleyeyim çok yakında mükemmel bir bomba bekliyorum ve devamı gelecek

nokia tamam iyi tel yapıyor ona diyecek bişey yok ama bir flash programı bile kendine göre uyarlayamıyor sırf bu yüzden beni kaybedecek

hoss

hoss

Üye
bende teknoloji çok yakından takip ediyorum ama nokia nın kayda deger birşey yaptıgını henüz göremedim inş yapar demek ten başka birşey diyemiyoruz

Uruloki

Uruloki

Üye
<br />
<br />

bomba derken nasık bir şey kesinliği nedir meego cihaz diyorsanız çok geç gelicek kasımda filan başka ne bomba olabilir ki

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
NE kadar teknolojiyi takip edersek edelim nokia kimsede eski güveni sağlayamaz.

hoss

hoss

Üye
nokia fanları ve telefondan anlamayanlar dışında hiç kimse güvenmez nokia ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt