don gölek he resimden belli oluyor sende bütün forumu dolaştın biliyormusun nokiayı kötülemek için hemde kötü bi niyetin yok biliyorum arkadaşım bütün forumu dolanarak telefonunun modelini göstermeye çalışıyorsun görmemişin telefonu olmuş gitmiş .........rezalet arkadaşım bu kadarını söyleyeyim sana , hala nokia ya güvenip medet umanları anlamıyorum , nokia hala 680 mhzli 256 mb ramli 8mp otofokussuz rezil cihazlar cıkarmaya devam ediyor.Kısacası nokia ya güvenen don gömlek ortada kalır
aynen katılıyorum.ben uzun süredir telefon almıyordum,nokianın eski telefonlarına bakınca hala aynı kalitede sağlamlıkta sanıp nokia aldım şimdi pişmanım.nokiaya güvenmeyin.telefonu ilk zamanlar haz verir sonradan çile çektirir.servisindende beklediğiniz ilgiyi göremezsiniz.5 ay oldu 5130 alalı telefon 3,5 ay serviste ve tüketici haklarında kaldırezalet arkadaşım bu kadarını söyleyeyim sana , hala nokia ya güvenip medet umanları anlamıyorum , nokia hala 680 mhzli 256 mb ramli 8mp otofokussuz rezil cihazlar cıkarmaya devam ediyor.Kısacası nokia ya güvenen don gömlek ortada kalır
arkadaşlar nokiayı bu kadar küçümsemeyin teknoloji yi bu kadar yakın takip eden biri olarak size sadece şunu soyleyeyim çok yakında mükemmel bir bomba bekliyorum ve devamı gelecek
bende teknoloji çok yakından takip ediyorum ama nokia nın kayda deger birşey yaptıgını henüz göremedim inş yapar demek ten başka birşey diyemiyoruzarkadaşlar nokiayı bu kadar küçümsemeyin teknoloji yi bu kadar yakın takip eden biri olarak size sadece şunu soyleyeyim çok yakında mükemmel bir bomba bekliyorum ve devamı gelecek
<br />arkadaşlar nokiayı bu kadar küçümsemeyin teknoloji yi bu kadar yakın takip eden biri olarak size sadece şunu soyleyeyim çok yakında mükemmel bir bomba bekliyorum ve devamı gelecek
NE kadar teknolojiyi takip edersek edelim nokia kimsede eski güveni sağlayamaz.