12 MPixel Nokia N8-00 geliyor..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kur

kur

Üye
    Konu Sahibi
12 MPixel Nokia N8-00 geliyor..
Nokia sonunda 12 MPixelleri cikariyor X9 .X10
simdide N8-00;
Teknik ozellikleri ekte .Symbian isletim 3.0 olmai iyi.

:aha:

futbol123

futbol123

Üye
harika bir telefon

erkara_64

tahmin ediyorum ki bu cihazların üstüne ıphone iyi bir cihaz çıkarabilir çünkü nokıa nın çıkardığı 2 senede çok sayıda cihaza karşılık ıphone hala farklı bir ürün getirmedi bu cihazları gördükten sonra eminim ki bir çok ıphone kullanıcısı bunların üstünde bir ıphone bekleyecektir yoksa çıkacak sonuç malum ıphone açısından:))

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
özelliklerine bakılırsa fiyatı 2500 TL'den aşağı olmaz :ehe:naughty:

scuf

scuf

Üye
herşey güzelde tasarımını beğenmedim nokianın asil durşu kaybolmuş sanki htc lere benzeiş biraz + arkadaşta söyelmiş fiyatıda heralde 2000 tl civarı olur n97 gibi bir telefon 1400 e satılırken ..

kur

kur

Üye
    Konu Sahibi
Fiyati 2000tl civarinda olabilir.
32 micro sd :200 dolara satildigi varsayilirsa..
32+32;64 Mb kapasite su anda hic bir telde yok.
Gelecek seneye ancak gelir...

erkara_64

bence bu kadar özellikli telefonlarda bundan sonra arayacağım tek şey donanımsal kalite çünkü hemen hemen çıkan telefonların hepsi üst düzey özelliklerde ama bugün alıp yarın çöpe at olmamalı servis peşinde koşmamalı diye düşünüyorum.mesela çizilmez ekran sıvı teması olmayan vs gibi

fthdrncCc

fthdrncCc

Üye
tasarımını daha yapmamışlar sanırım kabasını çıkarmışlar daha rötuş verirler umarım bu ne ya odun qibi

whoyouare

Üye
güzel bir tel. olacaga benziyor.....

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
güzel de fiyatı 2000 den aşağı olmaz.

erkara_64

2000 tl filan olmaz htc hd 2 bile 1700 civarında ki htc eva die telefon çıkaracak bi inceleyiniz ve ıphone de çıkarır o yüzden 2000 lere gelmez tahminim 1700-1750 civarlarında olurlar

cezainca

Üye
Nokia N8 özellikleri aşağıdaki sayfada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt