Bilişim Profesörü Üye Konu Sahibi 12.07.2014 de Bomba Gibi Geleceğim Telefonun neti yenilenecek ve 1 GB a çıkacak. Ben de bomba gibi MaxiCepde takılacağım, sahura kadar Bu tarihe kadar gececilere çok fazla uğrayamayacağım ve çok da aktif olamayacağım ama bu tarihten sonra olaylar olaylar
Telefonun neti yenilenecek ve 1 GB a çıkacak. Ben de bomba gibi MaxiCepde takılacağım, sahura kadar Bu tarihe kadar gececilere çok fazla uğrayamayacağım ve çok da aktif olamayacağım ama bu tarihten sonra olaylar olaylar
ByKatre Üye Bilişim Profesörü' Alıntı: Abi bildirim gelmedi ama buraya paylaş linki Genişletmek için tıkla ... neler yapacaksın merak ettim
Bilişim Profesörü' Alıntı: Abi bildirim gelmedi ama buraya paylaş linki Genişletmek için tıkla ... neler yapacaksın merak ettim
Metin MF Üye Bilişim Profesörü' Alıntı: Abi bildirim gelmedi ama buraya paylaş linki Genişletmek için tıkla ... Ülkeler konulu yarışma yapsam - MaxiCep
Bilişim Profesörü' Alıntı: Abi bildirim gelmedi ama buraya paylaş linki Genişletmek için tıkla ... Ülkeler konulu yarışma yapsam - MaxiCep
Bilişim Profesörü Üye Konu Sahibi teknolojibaronu' Alıntı: gececilerin muhabbetini ben çözemedim. Genişletmek için tıkla ... İyi oluyor yaa, kafa dağıtıyoruz, arkadaşlıklar falan oluyor, yeni kişilerle tanışıyoruz Ta ByKatre' Alıntı: neler yapacaksın merak ettim Genişletmek için tıkla ... Full MaxiCep de takılacağım
teknolojibaronu' Alıntı: gececilerin muhabbetini ben çözemedim. Genişletmek için tıkla ... İyi oluyor yaa, kafa dağıtıyoruz, arkadaşlıklar falan oluyor, yeni kişilerle tanışıyoruz Ta ByKatre' Alıntı: neler yapacaksın merak ettim Genişletmek için tıkla ... Full MaxiCep de takılacağım
'Şeref' Emekli Yönetici The Pancar' Alıntı: Gelmiş size de geldi mi ? Genişletmek için tıkla ... Yoo gelmedi!!!