116 yaşındaki dede üvey kızıyla evlendi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kurt bey

kurt bey

Üye
    Konu Sahibi
116 yaşındaki dede üvey kızıyla evlendi
116 yaşındaki dede üvey kızıyla evlendiDedenin 9 çocuğu 5 de torunu var.

MERSİN'DE üvey kızı Rukiye Kunt'la (70) evlenen 116 yaşındaki Hüseyin Kunt, devletin kendisine bakmasını istiyor. 9 çocuk ve 5 torunu olan Hüseyin dede, başından geçen 2 evliliğin ardından üvey kızı olan üçüncü eşiyle çok mutlu. Hüseyin dede, 'Devletin bana sahip çıkmasını istiyorum. Ailemiz bize bakmıyor. Hiçbir güvencem yok. Yeni evliyim, eşimin sıkıntı çekmesini istemiyorum' diye konuştu.

İLK GÜNKÜ GİBİ HEYECANLI

Anılarını da anlatan Hüseyin dede, 'Atatürk Mersin'e gelecekti. Herkes onu bekliyordu. Ben de ilk sıralarda yerimi kapmıştım. Ancak, haber geldi. Atatürk hastaydı ve hastalığı nedeniyle gelememişti. Çok üzülmüştük'dedi.

Bide o avusturyadakine lanet okuyoduk, bizdede oluyo tuhaf şeyler:box

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kendini uçurumdan at..Kocaman adamsın be yaşından başından utan..Terbiyesiz herif ya...Harbi sinir bozucu ama..Böylelerini yakacaksın.

Yasminozz

Yasminozz

Üye
nasıl bi mide var insanlarda ya...yuhh artık...dicek söz bulamıyorum....hayvanlardan bi farkı kalmamaya başlamış insanoğlunun...kim kime dum duma..... :@

POWER

POWER

Üye
Ne oluyo ya :ss

Ne oluyo insanoğluna :ss

ouSahin

ouSahin

Üye
yaf nolcak dedenin motor arızadır zaten :D bu yaştan sonra gün sayıyordur en azından miras kadına kalır dicem kadın nyapsın:D

omayra

Üye
Katılıyorum Oğuz kardeşime. Dedenin yakınları, çoluk çocuğu bakmıyordur. Kadın da demiştir ben sana bakarım diye. Belki de devletten aldığı üç beş kuruş maaşı vardır dedenin. Kadın da yaşlı zaten, bu yaştan sonra çalışıp emekli olacak değil ya. Başını sokacak bir ev, üç beş kuruş maaş... Böyle dönüyor bu işler;) Bu yaştan sonra gerçek bir evlilikten söz edilemez ki ;) Bence kızılacak hiçbir şey yok, sistem böyle işliyor.

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
gerçekten ne oluyo bu insanlara ya :S

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
insan oğlu çıldırdı manyakmıdır nedir

yusufucan

yusufucan

Üye
Dede'ye Bak

Oda ŞaŞıraNLardan Biri

fyd_14

Üye
ne ahlaksız ınsanlar varyaa bende bi gazetede okumustum amerikda idi galiba adam kızıyla evlenmıss bıde çocuk yapmıss:@

iremm

iremm

Üye
walla artık sasırmıyorum Allahtan öz kızı değil ona şükredin :ehe bu aralar insanlar sapıtmış bu normal :)

CanceR

CanceR

Üye
yorum yok bu kadarda olmaz 70 değil 80 değil 116 :SSS

Salihyet

Salihyet

Üye
leiche

leiche

Emekli Yönetici
güleyimmi sinirleneyimmi karar veremedim
bu ne ya

toprakumit

toprakumit

Üye
ya unutmayalım adamda insan onunda sevmeye sevilmeye hakkı var ama üvey kız işi bozmuş... Düşünsene senelerce elinden yemek yiyen ve kucağında büyüttüğün kızla evleniyosun ne saçma ne midesizlik....

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Adamın Yaşı Geçmiş

gknky

gknky

Üye
:ss :ss :ss

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...