Telefon Tavsiyesi 1100 tl bütcem var yeni telefon tavsiye

Sponsorlu Bağlantılar

askımm

Üye
    Konu Sahibi
1100 tl bütcem var yeni telefon tavsiye
ark öncelikle elimde bulanan s4 cihazımı satıp 2 el iyi temiz cihaz alıcam ama 1100 tl bütcem var önere bleceginiz cihaz varmı 2el dedim bakmayın 0 da olur s4den donanım olarak üstün olsun birde menü tuşları ekran içinde olmasın yeter .. aklımda note3 ikinci el birde htc 820 modeli var ..

Karavelaa

Üye
ark öncelikle elimde bulanan s4 cihazımı satıp 2 el iyi temiz cihaz alıcam ama 1100 tl bütcem var önere bleceginiz cihaz varmı 2el dedim bakmayın 0 da olur s4den donanım olarak üstün olsun birde menü tuşları ekran içinde olmasın yeter .. aklımda note3 ikinci el birde htc 820 modeli var ..
Menü tuşları içinde omayan şuan sadece samsung da felan var kalmadı daha. Ama alınacak cihaz olarak Zenfone 2 16GB lik modeli veya G3 bulabilirsen olabilir. ;)
Ek olarak samsung serisinden Note 3 alınabilir. Samsung'un en güzel cihazları note serisi zaten. :tebessüm:

askımm

Üye
    Konu Sahibi
Tsk hocam zenfone ola blir note3 aklimda ama cok byuk gbi ya :s alisirim.heralde ikinci el grantili buldum da ..

• Beğen
Tepkiler: Karavelaa

sienon

Üye
note serisi büyüklük olarak sınırda bence kardeşim bir süre sonra alışıyorsun bende note kullanıcısıyım gayet memnunum geliştirici desteği de gayet iyi yine telefon alacak olsam note serisi alırım yazılım özellikleri gayet kullanışlı telefonun bir tık üzerinde cihazlar bence

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu

askımm

Üye
    Konu Sahibi
Tsk hocam kismet olursa note3 alcam pisman olcagimi sanmiyorum :) bakalim sarj olayi s4 den iyidir umarimm...:s

sienon

Üye
tatmin eder seni note 2de 3100mah batarya var 3de biraz daha fazlaydı sanırım hayırlı olsun şimdiden

askımm

Üye
    Konu Sahibi
Tsk elimdeki s4 500 tl elden saticam ikin el garantisi dewam eden note3 alcam ins .. Hayrlisi

yagizuyar7

yagizuyar7

Üye
100-150 TL daha koyarsan LG G3 alabilirsin ama tabi Note 3'ün s-pen, çoklu pencere , s note gibi daha farklı özelliklerden yararlanmak istiyorsan Note 3'te seni rahatlıkla götürecek bir telefondur :D

smnckgzr

smnckgzr

Üye
1000 TL'ye alabileceğin en iyi 10 akıllı telefon ve özellikleri burada.

only_download

Üye
Sony c4 güzel bence hem yeni

askımm

Üye
    Konu Sahibi
C4, gncel fiyati nkadar ki zenfone2 de ola blir kfam karisti zenfone 0 1000 tl gbi fyatsa ola blir :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Note 3 alirsan ötekiler sana küçük gelir ama yazın işkence o yüzden artık bende phabletlere sıcak bakmıyorum.

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Xperia c4 senin o fiyata alabiliceğin en güncel rn iyi performansı veren telefon, ama tuşları içeride :)

askımm

Üye
    Konu Sahibi
Aynn baktim tuslari icerde zenfone dedim sans ya onunda tus isiklari yanmiyo bi chaz alim bni bya kullanim istiyom :).., ble gderse note3 önde
Aynn baktim tuslari icerde zenfone dedim sans ya onunda tus isiklari yanmiyo bi chaz alim bni bya kullanim istiyom :).., ble gderse note3 önde

Üst Alt