11 yaşında ve 3 kitap yazdı !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
s@hr@

s@hr@

Üye
    Konu Sahibi
11 yaşında ve 3 kitap yazdı !
Anadili olan İngilizce’yi çok etkin kullanabilen Dowling 170 puanlık IQ’su sayesinde Yunanca Latince ve İbranice de biliyor ayrıca Çince öğreniyor.

4 yaşında roman okumaya başlayan Dowling daha önce yazdığı fantastik türdeki iki kitabına bir tane daha ekledi. ‘Her çocuk kitap yazabilir. Sorun ellerimizin beynimize göre yavaş kalması. İnsanlar saniyede 40 kelime duyabilir 120 kelime düşünebilir ama sadece 2 kelime yazabilir. Yazmak için her zaman fikirlerim olacak ama bunları yazabilmenin hızlı bir yolu yok‘ diyen Dowling kendisini eğitebilecek bir dahiler okulu olmadığı için evde eğitim alıyor. Boş zamanlarında fizik çalışıyor. Büyüyünce doktor olacağını beyin rahatsızlıklarını tedavi edeceğini söyleyen dahi çocuk yaşıtları gibi patates kızartmasını seviyor ama “McDonald’s sever misin?” diye sorulduğunda “McDonalds’tan nefret ediyorum. Amazon’daki yağmur ormanlarını keserek küresel ısınmanın etkilerinin artmasına sebep oluyorlar. Patates kızartması köşedeki marketten patatesler alınıp evde yapıldığı zaman etiktir” diye yanıt veriyor..

• Beğen
Tepkiler: One907, kol@j ve JayJayyy

JayJayyy

Üye
canım kızartma çekti:ehe

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
:aha:

loss_pain

loss_pain

Üye
ilginç.. bu yaşta bu zeka

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
helal be

SilentOne

SilentOne

Üye
fazla yaşamaz o

kol@j

kol@j

Üye
daha kolay bir yolu konuşulanları yazıya çeviren programlar varkenn böyle zeki bir çocuğun . böyle konuşması bana garip geldi...

4rchEneMy

4rchEneMy

Üye
Allah vergisi...:aha:

konyarapp

Üye
in akrabası felan mıdır acaba XD Bu yaşta bu zeka kimde var :hmmm:hmmm

Paranoya

Paranoya

Üye
Vay be . :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...