11 Yaşında Kurt çocuk

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hellboy®

Hellboy®

Üye
    Konu Sahibi
11 Yaşında Kurt çocuk
11 YAŞINDA KURT ÇOCUK 11 yaşındaki Hintli Pruthviraj Patil, Kurt adam sendromu adı verilen hastalığın pençesinde ve tedavi görmek istiyor.
Dünyada 1 milyarda bir rastlanan bu hastalığa yakalanan 11 yaşındaki Hintli Pruthviraj Patil'in üzerinde lazerden ayurvedaya pek çok tedavi denemiş. Ancak sonuç alınamamış. Dünyada sadece 50 hastada bulunan hipertrikoz hastalığından muzdarip bu çocuğun bütün vücudu kıllarla kaplı ve kılların uzunluğu bölgesel olarak 7,5 cm'i buluyor. Özellikle yüz bölgesinde fazlasıyla bulunan kıllar sebebyle insanla hayvan atrasında bir görüntü sergileyen küçük Patil, hayattan vazgeçmiş değil. İnsanların üzeerinden inmeyen bakışlarına rağmen normal bir yaşam sürdürmeye çalışan Patil, okulun kriket takımında ve çok popüler.

'Evimden okula kadar giderken beni tanımayan insanlarla karşılaşmam kötü oluyor ancak bunun dışında rahat sayılabilirim . Kıllar görüntü dışında bir olumsuzluk yaratmıyor, kokmuyor, ya da acı vermiyor. Okula ilk başladığımda çocuklar benle alay ediyorlardı ancak şimdi bana alıştılar ve normal davranıyorlar. Bu hastalığa karşı kılları lazerle yok etsek bile yenisi çıktı yani çözümü yok. Keşke doktorlar bunun çaresini bulsa.' diyor. Kurt çocuğun annesi ise onu tanrı için doğurduğunu ve evlerine merak için gelen insanların ona zaman zaman tanrı gibi davrandığını söylüyor. Küçük çocuğa hamileyken bütün verilerin normal olduğunu belirten anne, doktorlardan çare istiyor.

Yatıp Kalkıp Halimize Şükredelim Allah Kimseye Göstermesin :(

neslein

neslein

Üye

amin binlerce kez şükür allahıma :(/
bu arada konuyu yarım kesmişsin istersen bi bakıp tamamla daha ii olur :oke:

yusufucan

yusufucan

Üye
Şukurler olsun...:(

Hellboy®

Hellboy®

Üye
    Konu Sahibi

amin binlerce kez şükür allahıma :(/
bu arada konuyu yarım kesmişsin istersen bi bakıp tamamla daha ii olur :oke:
düzelltim bulduugm siteyle ilgili bir seydi haberde bolca reim fln vardı yazılar arada kalmıstı

Yasminozz

Yasminozz

Üye
yazık yaa...cnm benim...psikolojisi de çok kötüdür... :(

m.furkan1993

m.furkan1993

Üye
allaha şükür allah düşmanımın başına vermesin

keremerson

keremerson

Üye
Yatıp kalkıp şükretmek lazım işte...

Catty

Catty

Emekli Yönetici
zaten turklerın kurtlarla bı baglantısı varmıs gıbı gelıyo bana edebıyat dersınde falan işlemıstık bozkurt destanı ergenekon destanı falan katılanlar cevap yazsın

Hellboy®

Hellboy®

Üye
    Konu Sahibi
zaten turklerın kurtlarla bı baglantısı varmıs gıbı gelıyo bana edebıyat dersınde falan işlemıstık bozkurt destanı ergenekon destanı falan katılanlar cevap yazsın
yalnız Cocuk Turk degıl Hıntlı Bozkurt destanı da adı ustunde Türklere ait birsuru destan vardır her birinde de farklı olaylar anlatılmakta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...