228 ve 230. sayfalara bakın :)
Metin MF Üye Konu Sahibi Mufche' Alıntı: bulamadım bişi kitapta - - - Eklendi - - - 3 kez baktım göremedim Genişletmek için tıkla ... dikkatli bak
Mufche' Alıntı: bulamadım bişi kitapta - - - Eklendi - - - 3 kez baktım göremedim Genişletmek için tıkla ... dikkatli bak
___kaptan___ Üye Merakla bekliyoruz vallahi 11. sınıf Felsefe kitabındaki Maxicep kelimesinin sırrı ne? Hepsi ve daha fazlası az sonra!!!
Merakla bekliyoruz vallahi 11. sınıf Felsefe kitabındaki Maxicep kelimesinin sırrı ne? Hepsi ve daha fazlası az sonra!!!
Metin MF Üye Konu Sahibi Mufche' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız kitap bu değilmi? Genişletmek için tıkla ... değil
Mufche' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız kitap bu değilmi? Genişletmek için tıkla ... değil
___kaptan___ Üye TeAmo42' Alıntı: ben 2 sene önceki 11.sınıf felsefe kitabıma baktım ama o 212 sayfa demekki değişmiş Genişletmek için tıkla ... şimdi varya çaaaaaatt diyi çatlayacam yaw biri fotosunu çeksin yaw
TeAmo42' Alıntı: ben 2 sene önceki 11.sınıf felsefe kitabıma baktım ama o 212 sayfa demekki değişmiş Genişletmek için tıkla ... şimdi varya çaaaaaatt diyi çatlayacam yaw biri fotosunu çeksin yaw