11 Eylülle İlgili...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

omayra

Üye
    Konu Sahibi
11 Eylülle İlgili...
Arkadaşlar, nette gezinirken bir konuya rastladım, ilgimi çekti, daha önce verildi mi bilemiyorum (verildi ise kusura bakmayın), sizlerle paylaşmadan edemedim..

Konu şöyle; İkiz kulelere carpan ucagın numarası NYQ33 tü. Şimdi bu yazıyı WORD e yazın ve yazı boyutunu büyütüp yazı şeklini WINGDINGS yapın. Bence görünce siz de çok şaşıracaksınız!!! Yazı stili maxide olmadığından burada gösteremiyorum ama wordde deneyin derim ben. Oluşan şekil ölüm işareti, mason işareti(ki amerika baskanlarının cogunun mason oldugu soylenmektedir),bir uçak ve de iki tane aynı binadan oluşuyor. Var mı yorumu olan?

Not: Eşimin yardımı ile yazıyı resim olarak kaydettim işte aşağıda :

thebora

Üye
paylaşım için teşekkürler,ölüm işaretinin yanındaki simge masonluk değil,siyonizm(yahudilik)simgesi.

karides

Üye
çok ilginçmiş omayra. Hakikaten bu bir tesadüf mü, yoksa bir mesaj mı? kafam karıştı ya.Paylaşımın için teşekkürler.

karides

Üye
paylaşım için teşekkürler,ölüm işaretinin yanındaki simge masonluk değil,siyonizm(yahudilik)simgesi.

Canım, Omayra da çağrışım yapsın diye yazmıştır. Ama detaylandırdığın için sana da teşekkür :)

Yasminozz

Yasminozz

Üye
bu tarz konular da bi çok komplo teorisi üretiliyo ve gerçekten ilginçler....

saoll paylaşım için....:spr :spr

D3N1Z

D3N1Z

Üye
evet bunu cok onceden de gormusdum gercekden cok buyuk bir hmm cok buyuk bir teseduf degilde hmm ne diyim ki =) anladiniz siz onu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...