11 eylülde Kur'an ı yaktı 15 eylülde kendisi yandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pelın_

    Konu Sahibi
11 eylülde Kur'an ı yaktı 15 eylülde kendisi yandı



11 Eylül’de Kuran yakan ABD’li Danny Allen aradan 4 gün geçtikten sonra yani 15 Eylül’de kendisi yandı…
Kuranı kerime saldırıların arkasının kesilmediği şu zamanda böyle bi olayın yaşanması kuranı kerime karşı saygısızca davrananlar için ALLAHU TEALADAN bir hatırlatma!
Kuranı Kerim Sahipsiz Değildir!
Bu gün siz Helak Olmadığınız için kuranı kerimi sahipsiz zannediyorsunuz!
Yanılıyorsunuz…
Huvallahulleziy la ilahe illa huve ‘alimulğaybi veşşehadeti huverrahmanurrahıymu.
Huvallahulleziy la ilahe illa huve elmelikulkuddususselamul mu’minul muheyminul ‘aziyzul cebbarul mutekebbiru subhanallahi ‘amma yuşrikune.
Huvallahul halikul – bariy-ulmusavviru lehum’esma ulhusna yusebbihu lehu ma fiyssemavati vel’ardı. Ve huvel’aziyzulhakiymu.
Meali:
O, kendisinden başka hiçbir ilah olmayan Allah’tır. Gaybı da, görünen âlemi de bilendir. O, Rahmân’dır, Rahîm’dir.
O, kendisinden başka hiçbir ilah bulunmayan Allah’tır. O, mülkün gerçek sahibi, kutsal (her türlü eksiklikten uzak), barış ve esenliğin kaynağı, güvenlik veren, gözetip koruyan, mutlak güç sahibi, düzeltip ıslah eden ve dilediğini yaptıran ve büyüklükte eşsiz olan Allah’tır. Allah, onların ortak koştuklarından uzaktır.
O, yaratan, yoktan var eden, şekil veren Allah’tır. Güzel isimler O’nundur. Göklerdeki ve yerdeki her şey O’nu tesbih eder. O, mutlak güç sahibidir, hüküm ve hikmet sahibidir.
 
Tepkiler: Kingmortall ve Şehriyar

_K@YIP_

Üye
Allah Akıl Fikir Versin
 

bozokhan

Üye
iyi olmuş iyii zonguldak kömürü gibi çıkmış ißlis
 

enginzz

Üye
hayvanlar allah daha beterını yapsın ısallah
 
neden yalan atıyorsunuz arkadaşım!!!!!!!

2001'de geçen 10 olay içinde bu resimdeki adam şöyle anlatılıyor (google çeviri ile)

"2001 Ukrayna mayın patlamasında: Kurtarma personeli, 19 Ağustos'ta Donetsk, Ukrayna, Zasyadko madeninde, kötü bir şekilde yanmış bir madenci görüntüleyebilirsiniz. Bir kömür madeninde meydana gelen grizu patlamasında madenciler düzinelerce öldürüldü ve çok sayıda kişi yaralandı."

kaynak:
 

Turan

Üye
kendini bisi sanmis sonucu ortada .d
 

enginzz

Üye
allah yaptı bole yapanları
 
Kimse beni görmüyo yaw
 

Jetlak

Üye
zaten adam o şekil yansa öyle durabilir mi
 

enginzz

Üye
abı yalan mı dogru mu bızde sasırdık ya
 

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
allah böylelerinin cezasını bu dünyada verseydi herkes tövbe ederdi !
 
doğrumu gerçekmi en iyisini Allah Bilir.
eper öyle bişey varsa iyi olmuş
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...