11 eksik var!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
11 eksik var!!!
11 eksik var!

Fortis Türkiye Kupası'nda G.Oftaşspor'a 3-0 yenilen Sarı-Kırmızılılar, ligde de Ankaragücü karşısında aynı akıbete uğramak istemiyor. Galatasaray'da sakatlıkları devam eden Linderoth, Lincoln, Nonda, Hasan Şaş, Hakan Balta, Ayhan Akman, Okan Buruk, hasta Ümit Karan, cezalı Barış Özbek ve Afrika Kupası için ülkesinde bulunan Song bu önemli karşılaşmada forma giyemeyecek.

Sakat oyunculardan sadece Nonda ile hasta olan Ümit Karan'ın tedavileri yoğun bir şekilde sürdürülüyor. Sarı-Kırmızılı takımın dün yaptığı antrenmana katılmayan bu iki oyuncunun sağlık durumlarının maçtan önce netlik kazanacağı ifade edildi. Teknik Direktör Feldkamp, dün kulüp doktorlarıyla bir araya gelerek, "Takımda çok sayıda eksik var. Bu yüzden sizden Nonda ve Ümit Karan'ı Ankaragücü maçına yetiştirmenizi istiyorum." dediği öğrenildi.

--------------- Ekleme ---------------

Ligin tozunu hep eksiklerle attık...Ankaragücü zor bir deplasman belki de lider olabileceğimiz bir haftada puan kaybı yaşayacağımızı sanıyorum :utan oftaşa karşı oynanan maçı ölçü alarak :utan

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Başarılar Diliyorum Galatasaray'a;)

ukalgs

ukalgs

Üye
Bunların Hepsi Teknik Patron Kalli Yüzünden Eskilerde Galatasaray Bu Kadar Sakatlarla Uğraşmazdı Kalli Istifa

--------------- Ekleme ---------------

Paylaşımın Için Sağ Ol Kardeş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt