Anlamadım11+12+13 topla bakıyım ne yapar 36... peki... 11 12 13 kaç tane 1 var 4 tane topla bu birleri ne yapar 4 yapar. Ne bulmuştuk 36 topla 4 ile 36yı ne yapar? 40 yapar.
@Emrgncy112 @OttomaN TigeR@İsmail @achambo
@İhtiyar007 @WhiteMan107 @Anti-Okul @Ccihat67 @alltogether @oltugedır

Boşver anlama...Anlamadım![]()
MHP nin 40. yılı kutlu olsunAnlamadım![]()

11+12+13 topla bakıyım ne yapar 36... peki... 11 12 13 kaç tane 1 var 4 tane topla bu birleri ne yapar 4 yapar. Ne bulmuştuk 36 topla 4 ile 36yı ne yapar? 40 yapar.
@Emrgncy112 @OttomaN TigeR@İsmail @achambo
@İhtiyar007 @WhiteMan107 @Anti-Okul @Ccihat67 @alltogether @oltugedır

Ben hala anlamadım.![]()
Ben hala anlamadım.![]()

Dün değil önceki gün saat 2 çeyreğin 16.saniyesinde zaman durdu aslında hala o zamandayız O.o![]()
Dün değil önceki gün saat 2 çeyreğin 16.saniyesinde zaman durdu aslında hala o zamandayız O.o
İyi de madem hala o zamandayız o zaman dün değil önceki gün dersen 11den değil 9dan bahsediyorsun
Dün değil önceki gün saat 2 çeyreğin 16.saniyesinde zaman durdu aslında hala o zamandayız O.o
İyi de madem hala o zamandayız o zaman dün değil önceki gün dersen 11den değil 9dan bahsediyorsun
İyi de o zaman da 7 olur. Hem o zaman duran zaman bozuk oldu kurduğun cümleye bi bak la.

Ben şuan paralel evrenden yazıyorum, ama hangisinden diye sormayın bende bilmiyorumDün değil önceki gün saat 2 çeyreğin 16.saniyesinde zaman durdu aslında hala o zamandayız O.o![]()

İyi de o zaman da 7 olur.
Anlatım bozukluğuyla paradoks oluşturdum vuhuuu![]()

At kafaya, lazım olur.
Gençler toplanın, bisiklete piskılet denen paralel evreni tespit edersek Hidayet bey abinin hangi paralel evrende olduğunu da buluruz.

La burda tarlayı öküzle sürüyorlar halaGençler toplanın, bisiklete piskılet denen paralel evreni tespit edersek Hidayet bey abinin hangi paralel evrende olduğunu da buluruz.

Topluca gidersek indirim yaparlar belki
La burda tarlayı öküzle sürüyorlar hala
Yağmutdan kaçarken doluya tutulduk tüh![]()

Sevmedim bu paralel evren yolculuğunuNerde bedavaymış la söyleyinde bi kaç kilo alakTopluca gidersek indirim yaparlar belki
İkinci bir ipuçu tarla hala öküzle sürülüyor, geri kalmış bir medeniyet mevcut.
Üçüncü bir ipuçu yağmura yağmut diyorlar.
Çok yaklaştık gençler, araştırın![]()
Gençler gelmeyin, bu tünelin ucu b*ktan biryere çıktı...