10202be9 klasörü ve içeriğindeki dosyaların dosya dosya satır satır işlevleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maleguard

maleguard

Üye
    Konu Sahibi
10202be9 klasörü ve içeriğindeki dosyaların dosya dosya satır satır işlevleri
Bi forumda rasgele gezerken karşılaştım alıntıdır sahibi Coderus'tur. Private klasöründeki 10202be9 klasöründeki tüm metin belgelerinin satır satır işlevleri. içerisinde 288 tane metin belgesi bulunmaktadır. Üşenmeyip hepsini okudum :ehe 20-30 tanesinin açıklamasını göremeyebilirsiniz idare edin artık:ehe

Link:

Alternatifler:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: rohat_2009, 18yas6, guilty_2121 ve 6 diğerleri

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
dosya ekLendi TeşekkürLer ..

alicem_123

Üye
Paylaşım için teşşekürler :)

uydu

uydu

Üye
güzel paylaşım da bu 20 tanesi hangisi ? Modifiye de büyük avantaj sağlayan bilgiler ama tam olarak ne işe yaradığını tek tek yazabilir misiniz?

maleguard

maleguard

Üye
    Konu Sahibi
20 tanesinin açıklaması olmadığından anlayamadım bende ama okursanız ingilizceniz varsa anlarsınız ;)

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
ne acıklama imis herkesin ingilizcesi vardı zaten bukadar seyi cevirip anlasın yinede saol ugrasıp bulmusuun

uydu

uydu

Üye
20 tanesinin açıklaması olmadığından anlayamadım bende ama okursanız ingilizceniz varsa anlarsınız ;)

açıklaması olmayan 20 tane hangisi arkadaşım. Güzel düşünce ingilizce varsa ! :)

maleguard

maleguard

Üye
    Konu Sahibi
ne acıklama imis herkesin ingilizcesi vardı zaten bukadar seyi cevirip anlasın yinede saol ugrasıp bulmusuun
ne demek istediğini anlamış değilim

--------------- Ekleme ---------------

açıklaması olmayan 20 tane hangisi arkadaşım. Güzel düşünce ingilizce varsa ! :)
demek istediğimi yanlış anlamışsın 2 soruna cevap verdim kendisi olup açıklaması olmayan dosyaların adlarını not almadığımdan bilmiyorum , tek tek açıklamalarını buraya yazmama gerek yok metin belgelerini okursan görüceksin :islik

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
Dosyaların açıklamaları nerede acaba? Ben açıklama falan göremedim.

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
hiçbirşey anlamadım

maleguard

maleguard

Üye
    Konu Sahibi

selaam

Üye
yav arkadaşlar herşey hazır olucak diye bişey yok.translate'e kopyala yapıştır moduyla neyin ne olduğunu anlayabiliriz .s
önemli olan şu,bu değerler üzerinde herhangi bir oynama yapabilirmiyiz (?),yapabiliyorsak tele herhangi bi şekilde zarar verme olasılığımız % kaç (?) , herhangi bi değişiklik söz konusu değilse bu açıklamalarla ne yapıcaz :D

SilentOne

SilentOne

Üye
pff abi nelerle uqrasıyonuz yha helal olsun size

maleguard

maleguard

Üye
    Konu Sahibi
yav arkadaşlar herşey hazır olucak diye bişey yok.translate'e kopyala yapıştır moduyla neyin ne olduğunu anlayabiliriz .s
önemli olan şu,bu değerler üzerinde herhangi bir oynama yapabilirmiyiz (?),yapabiliyorsak tele herhangi bi şekilde zarar verme olasılığımız % kaç (?) , herhangi bi değişiklik söz konusu değilse bu açıklamalarla ne yapıcaz :D

:oke: bu verilen bilgiler ile oynama yapabilirsin tele zarar verme olasılığın 0 herhangi bi değişiklik olmaz mı yahu tabiki olucak :ehe

cengizsadikli

cengizsadikli

Üye
ben en çok şu müzik playerdeki hata için bu nu istiyorum.Yani dosya yöneticisnden bir müziği sildinmi yandın müzik playerda o dosya ne siliniyor ne bişi oluyor

emr-erock

emr-erock

Üye
yahu indirme linki yerine klosor adları ve işlevlerini yazzsana kardeşim Hiç birşey anlayamadım :S:aha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt