###

Sponsorlu Bağlantılar

Mehmet Zurna dürüm

Üye
    Konu Sahibi
###
###

Son düzenleme:

Dobraokuyucu

Üye
Robot dogrulamasina dusmusun. Adam akıllı dosya yuklesen bile botlar hesabini acmayabilir. Telefonda baska hesaba giriş yapma onu da kapatiyorlar

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Telefonumda kullandığım tüm Instagram hesaplarım kilitlendi. Maillerime “Güvenliğin için hesabını kilitledik.” şeklinde mesajlar geliyor. Resmî Instagram sitesinden hesabıma giriş yapmaya çalıştığımda, hesabımın açılması için pasaport, ehliyet veya T.C. kimlik kartımı yüklemem isteniyor. Terörist ilan edildim de kimliğim saptanmaya mı çalışılıyor, anlamadım.

Hesaplarımın çoğunda kimseyle bağlantım yok; kimseyi takip etmiyorum, mesaj atmıyorum ve etkileşim kurmuyorum. Sadece duruyorlardı ve hepsi 10K–20K takipçili hesaplardı. Kimlik yüklemeden bu sorunu nasıl çözebilirim?

Instagram güvenlik açısından şart koşuyor.

• Beğen
Tepkiler: Notxr
cyborg78

cyborg78

Üye
feys, insta benimde kapalı... Allah belasını virsin Onun...
kimlik te yüklemem bana ne merakından çatlasın meta.:pro2:

• Kahkaha
Tepkiler: Baydırman ve 0sıfırcı
Notxr

Notxr

Üye
Telefonumda kullandığım tüm Instagram hesaplarım kilitlendi. Maillerime “Güvenliğin için hesabını kilitledik.” şeklinde mesajlar geliyor. Resmî Instagram sitesinden hesabıma giriş yapmaya çalıştığımda, hesabımın açılması için pasaport, ehliyet veya T.C. kimlik kartımı yüklemem isteniyor. Terörist ilan edildim de kimliğim saptanmaya mı çalışılıyor, anlamadım.

Hesaplarımın çoğunda kimseyle bağlantım yok; kimseyi takip etmiyorum, mesaj atmıyorum ve etkileşim kurmuyorum. Sadece duruyorlardı ve hepsi 10K–20K takipçili hesaplardı. Kimlik yüklemeden bu sorunu nasıl çözebilirim?
kimlik şart :( seni bot sanıyor

• Beğen
Tepkiler: Baydırman
Baydırman

Baydırman

Moderator
Çok saçma

• Beğen
Tepkiler: Notxr ve cyborg78